bruisende zaken

Met passie voor groen

Met passie voor groen

01-07-2019

Al 25 jaar legt Alex Ulijn tuinen aan in Uden en de verre omgeving. Oorspronkelijk begonnen met het aanbrengen van bestrating, maar al snel kwam daar het groenwerk bij. Van het allereerste ontwerp tot het reguliere onderhoud; Alex Ulijn en zijn team nemen desgewenst alles uit handen.

“Ik heb twee vaste mannen die al 17 jaar voor me werken”, vertelt Alex. “Daar kan ik mee lezen en schrijven. In drukke tijden of bij grotere klussen betrek ik nog wat extra mensen, stuk voor stuk vaklui, bij wat we doen.”

Groot en klein
“Geen klus is ons te min. We doen zowel grote als kleine projecten. Of je nu een tuin hebt van 5 of 500 m2, wij kunnen er altijd iets moois van maken. In het eerste gesprek inventariseren we wat je wensen zijn en geven we vanuit onze deskundigheid aan wat er allemaal mogelijk is om je droomtuin te realiseren.”
 

Van a tot z
“We planten niet alleen groen, maar doen bijvoorbeeld ook alle noodzakelijke grondwerkzaamheden, brengen bestrating aan bij o.a. terrassen, opritten en paden, en maken houten overkappingen. En natuurlijk hoort een verlichtingsplan er tegenwoordig ook bij. We denken actief met je mee. Alles om ervoor te zorgen dat je straks lekker kunt genieten van je tuin.”
 

Eén contactpersoon
“Als klant heb je altijd te maken met één contactpersoon, dat ben ik. Ik regel alles wat er nodig is en zorg ervoor dat alles goed loopt. Als er iets is, kun je ook bij mij terecht. Zo houden we het vertrouwd en overzichtelijk. Sowieso zorgen we dat het allemaal weer netjes is als we klaar zijn met de klus en we doen ook nog eens ons best om het een beetje leuk te houden voor de mensen.” De klant voorop “We werken keihard en houden pas op als de klant helemaal tevreden is. Als jij blij en enthousiast bent, hebben we het goed gedaan!”

Alex Ulijn Tuinaanleg | Luitstraat 30, Uden | 06-23033390 | info@alexulijn.nl | www.alexulijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Hyundai Private Lease
Hyundai Private Lease
De Maashorst Bruist

Poes
Poes
De Maashorst Bruist


Passie voor masseren
Passie voor masseren
De Maashorst Bruist

Hooggevoelig?
Hooggevoelig?
De Maashorst Bruist

XXS kinderopvang
XXS kinderopvang
De Maashorst Bruist


De taal van de weg
De taal van de weg
De Maashorst Bruist

Bruintje
Bruintje
De Maashorst Bruist

Persoonlijke coaching?
Persoonlijke coaching?
De Maashorst Bruist
EDITIE VAN DE MAAND

De Maashorst Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).