column

NATULIQUE

NATULIQUE

01-05-2019

NATULIQUE wordt geproduceerd in Denemarken, waar zich ook het hoofd- kantoor bevindt. Diepgeworteld in de sterke Scandinavische tradities, heeft het bedrijf zich ontwikkeld en de producten van NATULIQUE zijn nu verkrijgbaar in landen op alle continenten, over de hele wereld. Ze bieden een beproefde en betrouwbare productlijn met natuurlijke ingrediënten en aandacht voor de gezondheid van kapper en klant en voor het milieu.

De Haarkleuren van NATULIQUE bevatten zo veel mogelijk natuurlijke, verzorgende ingrediënten en een minimaal aantal chemicaliën om een perfect, professioneel resultaat te garanderen. De NATULIQUE Professional Hair Colours zijn ontwikkeld met de focus op natuurlijke ingrediënten die een milde haarkleur en extra verzorging bieden.

Een unieke en exclusieve formule, die door puur natuurlijk zonnebloemzaad extract, jojoba-olie en abrikooszaad olie toe te voegen, ons in staat stelt om een uitstekende haarkleuring te gebruiken met minder chemicaliën en met een beter eindresultaat.

• 100% vrij van Ammonia • 100% vrij van Laurylsulfaat • 100% vrij van Parabenen • 100% Grijsdekking • 98,02% van Natuurlijke oorsprong • Aangename Milde Geur

Bij ons Aniek is een leuke en moderne kapsalon in het knusse Langenboom. In mijn salon staan gezelligheid en creativiteit centraal. Ik help je graag bij het uitzoeken van het ideale kapsel dat perfect bij je past. Mijn doel is om mijn klanten met een stralende glimlach naar buiten te zien gaan.

Daarnaast verkoop ik professionele producten die je haar beter in model houden en bovendien de huid en het haar beter verzorgen dan de producten die verkrijgbaar zijn bij de drogist. Uiteraard kun je bij mij terecht voor professioneel advies voor welke producten het meest geschikt zijn voor jouw kapsel.

Langenboomseweg 155, Langenboom (alleen op afspraak) | 06 11 80 90 85 info@bijonsaniek.nl | www.bijonsaniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Rimpels?
Rimpels?
De Maashorst Bruist

Tandarts nodig?
Tandarts nodig?
De Maashorst Bruist


Hyundai Private Lease
Hyundai Private Lease
De Maashorst Bruist

Poes
Poes
De Maashorst Bruist


Passie voor masseren
Passie voor masseren
De Maashorst Bruist

Hooggevoelig?
Hooggevoelig?
De Maashorst Bruist

XXS kinderopvang
XXS kinderopvang
De Maashorst Bruist


De taal van de weg
De taal van de weg
De Maashorst Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

De Maashorst Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).