bruisende zaken

De kracht van Colon Hydro Therapie (CHT)

De kracht van Colon Hydro Therapie (CHT)

01-06-2019

Colon = dikke darm, Hydro = water, Therapie = behandeling. We spoelen de hele dikke darm met warm water. Wat is het belang van onze darm reinigen? In alle culturen gebeurt dit op een of andere wijze. Er zijn zelfs vogels die een flinke hap zeewater nemen om hun ingewanden te reinigen.

Volgens mij wordt het tijd, maak nu een afspraak! 0413-256144

Na een CHT-behandeling voel je je schoon, licht en helder in je hoofd. Mensen dragen soms wel 5 kg afval in hun darmen. Je kunt je voorstellen wat dat voor je lichaam en geest kan betekenen. Alles wat we niet loslaten, wordt opnieuw naar de lever gestuurd. De lever probeert de gifstoffen te verwijderen maar als deze door de darm niet losgelaten worden, komen we in een vicieuze cirkel. Het gevolg kan zijn: prikkelbare darm, ontstekingen, depressie, buikpijn, hoofdpijn, etc.

In de wetenschap vindt men steeds meer bewijzen voor de brein-darm as; dat wil zeggen dat het brein de darmen beïnvloedt maar ook andersom. Vervuilde darmen beïnvloeden ons gevoel en ons denken. De hormonen die bepalen hoe we ons voelen, worden voor het grootste deel in de darmen aangemaakt.

Een spijsvertering behoort goed te functioneren, dat wil zeggen dat we minimaal 1x per dag goed gevormde ontlasting moeten hebben. Wanneer je diarree ofwel constipatie hebt, betekent dat dat er iets niet goed gaat in die verteringsbuis. Veel mensen hebben last van een leaky gut wat betekent dat voedsel door de darmwand gaat, in de bloedbaan komt en als vijand wordt gezien door het immuunsysteem. Je kunt klachten krijgen die op een allergie lijken; dit kan zijn voor gluten, fruit, melk, ei, etc. Met behulp van een bloedtest kun je dit achterhalen.

Meer info: zie www.audesapere.nl of www.darmsoelingen-uden.nl

Naar een betere balans tussen lichaam en geest

Aude Sapere | Pioenroosstraat 3, Uden | 0413-256144 | josephine@audesapere.nl | www.audesapere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24