column

Ales op het gebied van intercomsystemen

Ales op het gebied van intercomsystemen

01-06-2019

“We merken dat steeds meer particulieren een intercomsysteem laten installeren”, vertelt Patrick Wolthuis. “Dit is al lang niet meer voorbehouden aan grote villa’s en appartementencomplexen. Mensen vinden het gewoon fijn om te kunnen zien en horen wie er precies bij hen aanbelt, voordat ze daadwerkelijk de deur open doen.”

Daarmee voorkom je dat kwaadwillenden toegang verkrijgen tot je woning, dat geeft toch een veilig gevoel.” Interessant voor appartementencomplexen: Tegenwoordig zijn er video intercomsystemen die individueel te bedienen zijn door de verschillende bewoners. “Door waar mogelijk gebruik te maken van de bestaande bekabeling, kan een enkel audiosysteem eenvoudig en tegen weinig extra kosten worden omgebouwd.” Integratie van systemen Met de huidige techniek is het eenvoudig om een koppeling met smartphone en/of tablet te realiseren. Zelfs als je niet thuis bent, kun je dus precies in de gaten houden wie er langskomt en eventueel op afstand de deur ontgrendelen.

“Je ziet sowieso dat het steeds meer toe gaat naar een integratie van systemen. Een intercomsysteem kan worden gecombineerd met camerabeveiliging en in de toekomst ook alarmsystemen. Alles wordt dan centraal aangestuurd via één enkele app.”

Wij zijn gevestigd te Oss en richten ons op particulier én bedrijf! Door ons ruime aanbod kunnen wij voor IEDERE situatie een passende oplossing bieden!

Staringstraat 235, Oss 0412-79 52 22 info@wboss.nl | www.wboss.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24