column

Altijd al gewild samen  op een tandem?

Altijd al gewild samen op een tandem?

01-06-2019

Bij ons huur je deze, maar ook een gewone fiets en e-bike. Voor bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten, vriendenweekend noem maar op. Het kan eigenlijk altijd en overal. Met de tandem op stap. Het vervoer gaat in overleg. We brengen de tandems ook op locatie.

We kunnen ook van alles erbij organiseren. Denk aan koffie met gebak vooraf en achteraf een BBQ. Dit geldt wel alleen als er vanaf onze winkel gestart word. U kunt altijd bellen voor informatie. En bij eigen ideeën proberen we altijd mee te werken. We kunnen tassen erbij verzorgen, dubbel en enkele.

Peter en Mirjan van Gorkum Onze fietsenwinkel is al ruim 25 jaar een begrip in Zijtaart en omgeving en daar zijn we trots op. Bij ons staat service hoog in het vaandel en dat merk je aan alles. Wij zijn niet voor niets al twee jaar op rij ‘Fietsenwinkel van het jaar’ geworden.

We verhuren fietsen en steppen: Dat is altijd leuk en ontspannend.

Ceciliastraat 1, Zijtaart (Veghel ) 0413-352203 info@defietsenwinkelzijtaart.nl www.defietsenwinkelzijtaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).