column

Persoonlijke coaching?

Persoonlijke coaching?

01-06-2019

Ingrid Janssen werkte al jaren als medisch analist toen zij – gedreven vanuit haar fascinatie voor het gedrag van mensen – besloot een studie psychologie te gaan volgen. Ze maakte een ommezwaai in haar leven en sinds 2009 werkt ze met veel plezier als coach. In de loop der jaren heeft ze zich gespecialiseerd in omgaan met stress, mindfulness en hooggevoeligheid.

“Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg”. Als je iets wil veranderen in je leven dan is dat vaak lastig. Meestal weet je wel wat je niet wil, maar hoe dan wel? Coaching kan je helpen om je vraagstelling helder te krijgen en stappen te zetten in de goede richting. Misschien ben je opzoek naar meer balans in je leven tussen werk en privé, of tussen gevoel en verstand? Of wil je graag op je werk je verder ontwikkelen? Of loopt de relatie niet helemaal zoals je graag zou willen? Coachingsvragen gaan vaak over werk, maar kunnen zeker ook over zingeving of persoonlijke groei gaan.

Coaching helpt je vooruit, geeft je het gereedschap in handen om een blijvende verandering te bereiken. Het is geen trucje wat je aanleert. Door middel van coaching werk je aan jouw persoonlijk ontwikkeling.

Een traject ziet er dan ook voor iedereen verschillend uit. Soms zijn mensen met een paar sessies geholpen en soms heeft het wat meer tijd nodig. Een traject ligt dan ook niet vast. We beginnen met een intake, een eerste sessie waarin we samen kijken naar wat er nodig is. Daarna bepalen we per sessie hoe we verder gaan en op welk termijn. In het algemeen kun je zeggen dat sessie 1 keer in de 3 weken plaatsvinden, maar dat bepaal je dus zelf.

Coaching wordt vaak vergoed door je werkgever, dus vraag daar eens naar op je werk. Kijk hier voor alle tarieven. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met me op.

Persoonlijk en dus volledig op jouw vraag/ probleem afgestemd Je bepaalt je eigen tijd en tempo Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden! Werkgevers vergoeden vaak de kosten voor coaching Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Lijsterlaan 3, Oss 06 - 102 40 975 www.emotivo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).