bruisende zaken

Kapsalon Peter van Dooren ondergaat  metamorfose

Kapsalon Peter van Dooren ondergaat metamorfose

01-06-2019

Innovatie en vakmanschap. Dat is waar het gepassioneerde team van Peter van Dooren Intercoiffure al vele jaren voor staat. Onlangs heeft de kapsalon een ingrijpende verbouwing ondergaan. “Daarmee is hij weer helemaal van deze tijd!”, aldus Peter van Dooren.

“Deze upgrade was echt noodzakelijk. De kapsalon is compleet gerestyled en voorzien van een fris en strak interieur. Tegelijkertijd hebben we ons best gedaan om de gemoedelijke sfeer te behouden. We vinden het belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt.” Complete look Peter werkt in zijn salon met de professionele, helende producten van l’Anza. Deze zijn diervriendelijk en voor 95% natuurlijk. “Ik ben een fervent Ibiza-ganger, daar ben ik in aanraking gekomen met de organische producten van het merk Ibiza Bao Atelier, die ik onlangs in mijn salon heb geïntroduceerd. Het is een kleine lijn bestaande uit lipgloss, bodymilk, serum en dag- en nachtcrème. De producten bestaan uit 100% veganistische, natuurlijke ingrediënten. Ze zijn vrij van synthetische geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, parabenen en minerale oliën, en daarmee een weldaad voor de huid. Zeezout, afkomstig van de zoutvlakten in Ibiza, is een van de meest werkzame stoffen die er in zitten. Alleen knippen is tegenwoordig niet genoeg als kapsalon. Bij het perfecte kapsel hoort ook een stralende, gezonde huid, zodat je er op je best uit ziet!”

Alles voor een complete look

Peter van Dooren Intercoiffure | Passage 1/A, Uden | 0413-260053 | info@petervandoorenintercoiffure.nl | www.petervandoorenintercoiffure.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Rimpels?
Rimpels?
De Maashorst Bruist

Tandarts nodig?
Tandarts nodig?
De Maashorst Bruist


Hyundai Private Lease
Hyundai Private Lease
De Maashorst Bruist

Poes
Poes
De Maashorst Bruist


Passie voor masseren
Passie voor masseren
De Maashorst Bruist

Hooggevoelig?
Hooggevoelig?
De Maashorst Bruist

XXS kinderopvang
XXS kinderopvang
De Maashorst Bruist


De taal van de weg
De taal van de weg
De Maashorst Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

De Maashorst Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).