column

Alles op het gebied van Alarmsystemen

Alles op het gebied van Alarmsystemen

01-07-2019

“Als het gaat om alarmsystemen, werken we heel bewust met verschillende merken”, aldus Patrick Wolthuis. “Ieder systeem is weer anders en we willen iedereen kunnen bedienen: een simpele tussenwoning vereist een ander systeem dan een luxe villa of een bedrijf met een hoge inventariswaarde.”

Wij hebben ons toegelegd op de verkoop, montage en onderhoud van:

Een alarmsysteem kan worden uitgerust met bewegingsmelders, raam/deur contacten, terreinsensoren en nog veel meer. Wij kunnen eigenlijk alles maken. De systemen die wij opleveren, kunnen gecertificeerd opgeleverd worden, indien vereist door de verzekering.”

Service op afstand

“Er komen steeds meer draadloze producten op de markt die in de praktijk

Wij zijn gevestigd te Oss en richten ons op particulier én bedrijf! Door ons ruime aanbod kunnen wij voor IEDERE situatie een passende oplossing bieden!

Nieuwsgierig? Maak dan nu een afspraak en bel 0412-795222

Staringstraat 235, Oss 0412-79 52 22 info@wboss.nl | www.wboss.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt