Column

XXS kinderopvang

XXS kinderopvang

01-08-2019

– de naam zegt het eigenlijk al – staat voor kleinschalige kinderopvang. Een kleinschalige omgeving waar ruimte is voor de persoonlijke aandacht van je kind. Een plek waar kinderen plezier beleven en zich kunnen ontwikkelen.

Elke dag een nieuwe belevenis

 

Kinderen zien opgroeien die onbevangen en zelfverzekerd het leven tegemoet treden. Dat is onze ambitie, elke dag opnieuw. Daar ligt ook onze toegevoegde waarde: kinderen stimuleren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. We willen daarvoor samen met ouders de basis leggen. Inmiddels hebben wij meerdere vestigingen voor kinderopvang, zowel kinderdagverblijven als BSO. En onlangs zijn we voor aanstaande moeders en vaders gestart met XXS To Be.

Kinderdagverblijf Villa XXS

Op zoek naar een kleinschalig kinderdagverblijf waar je kind zich direct thuis voelt? Waar kinderen plezier beleven en zich kunnen ontwikkelen? De medewerkers van Villa XXS in Uden maken van elke dag een nieuwe belevenis.
 

BSO XXS Buiten

Een BSO waar je kind(eren) zich na school en in de vakanties actief met vriendjes en vriendinnetjes kunnen vermaken? XXS BSO Buiten is een actieve en sportieve buiten-BSO in samenwerking met sport- verenigingen uit Uden.
 

XXS To Be

Nieuwsgierig naar de ontwikkeling van je kleine? Laat een pret-echo maken bij XXS. Of organiseer een babyshower bij ons.

Dus, verwacht je binnenkort een kleine? Ben je op zoek naar een kleinschalig kinderdagverblijf? Of zoek je een actieve BSO waar je kinderen ook veel buiten zijn? Bel voor meer informatie of een afspraak.
 

 

XXS Kinderopvang Uden | (0413) 25 91 34 | info@xxskinderopvang.nl | www.xxskinderopvang.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Maashorst Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).