Adverteren werkt!

Column

Hooggevoelig?

Hooggevoelig?

01-08-2019

We geven verschillende cursussen op het gebied van omgaan met hooggevoeligheid. In elke workshop of cursus staat bewustwording centraal. Hoe beter jij jezelf kent en hoe meer je weet over jouw gevoeligheid, hoe beter het lukt om de juiste keuzes te maken voor jezelf.

Neem contact met me op als je vragen hebt of je aan wilt melden voor één van de cursussen.

 

Je krijgt tijdens de cursussen altijd praktische oefeningen die je helpen om je minder snel overprikkeld te voelen, om beter bij jezelf te kunnen blijven en daarnaast krijg je vooral veel inzicht in jezelf en wat jij kunt doen om je beter te voelen.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een persoonlijk consult. In een persoonlijk consult gaat het heel gericht over jou en jouw persoonlijke vraag. In een groep leer je veel van elkaar en is het ontzettend fijn om veel te herkennen bij de anderen, maar persoonlijk is natuurlijk gerichter en meer op maat. Het is maar net waar jij je het beste bij voelt. Mocht je twijfelen, bel of mail me dan, dan overleggen we even om te zien wat het beste bij jou past.
 

De mogelijkheden:

- Natuurlijk gevoelig; een basiscursus van 4 dagdelen
- Excellent voelen; een verdiepingscursus van 2 hele dagen
- Persoonlijke coaching, op afspraak

Ingrid Janssen werkte al jaren als medisch analist toen zij – gedreven vanuit haar fascinatie voor het gedrag van mensen – besloot een studie psychologie te gaan volgen. Ze maakte een ommezwaai in haar leven en sinds 2009 werkt ze met veel plezier als coach. In de loop der jaren heeft ze zich gespecialiseerd in omgaan met stress, mindfulness en hooggevoeligheid.

 

Lijsterlaan 3, Oss 06 - 102 40 975 www.emotivo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).