column

Alles op het gebied van (elektrische) poort automatisering

Alles op het gebied van (elektrische) poort automatisering

01-08-2019

Moet jij de poort c.q. het hekwerk op jouw terrein nog steeds handmatig openen en sluiten bij thuiskomst of vertrek, of als er bezoekers komen danwel weggaan? Kies voor het gemak en laat Wolthuis Beveiliging een geautomatiseerd systeem aanleggen.

“Wij nemen daarbij alles uit handen”, vertelt Patrick Wolthuis. “We plaatsen de motoren en eventuele andere materialen, en verzorgen de complete montage. Daarnaast koppelen we het geheel desgewenst aan een intercom- of alarmsysteem. Met een simpele app op je smartphone of tablet kun je het vervolgens heel eenvoudig bedienen.” Overigens kan Wolthuis Beveiliging bijvoorbeeld ook je garagedeur elektrisch maken. “Stel ons je vraag, dan kijken wij of we het kunnen leveren.”

Wij zijn gevestigd te Oss en richten ons op particulier én bedrijf! Door ons ruime aanbod kunnen wij voor IEDERE situatie een passende oplossing bieden!

Staringstraat 235, Oss 0412-79 52 22 info@wboss.nl | www.wboss.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).