Column

Plaatselijk afslanken ís mogelijk!

Plaatselijk afslanken ís mogelijk!

01-09-2019

Marieke Lindsen weet uit eigen ervaring hoe moeilijk afslanken is. Ze ging op zoek naar een methode die wél werkt en vond die in een bijzonder geavanceerd apparaat dat je helpt centimeters te verliezen op de plekken waar jij dat wilt. In oktober 2016 opende zij de deuren van BeautyFIRM om ook anderen de kans te geven deze innovatieve behandeling te ondergaan.

Plaatselijk afslanken? Het kan!

“Sindsdien loopt het storm!” vertelt Marieke enthousiast. “Ik was zelf sowieso al overtuigd, maar de positieve reacties van de mensen – zowel mannen als vrouwen – bevestigen hoe effectief het apparaat is.”

Wetenschappelijk onderbouwd

“Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het apparaat zonder chirurgische ingreep of eindeloos sporten je vetcellen afdrijft, je spieren versterkt en je huid verstevigt. Tevens wordt de bloedsomloop geactiveerd, de lymfe-circulatie gestimuleerd, de afvalstoffen verwijderd en zuurstof teruggegeven aan de huid.”

Hoe werkt het?

“Het apparaat werkt met ultrasound en elektrolyse. Iedere sessie duurt 40 tot 55 minuten. De eerste sessie raak je gemiddeld 10 centimeters kwijt. Daar hoef je niets voor te doen. Terwijl je onder het apparaat ligt, kun je gewoon tv kijken, een boek lezen of een praatje maken. Deze methode is echt een uitkomst als je op specifieke plekken van je vet af wilt komen of gewicht wilt verliezen.”

Behandeling op maat

“In een persoonlijk intakegesprek geef je aan welk gebied van je lichaam je precies wilt aanpakken. Op basis daarvan stellen we een op jou afgestemd programma op. Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid (en type) lichaamsvet. Veel mensen kiezen voor een 10-rittenkaart.” BeautyFIRM onderscheidt zich verder door de persoonlijke aandacht én de huiselijke sfeer.

“Bij Beautyfirm vinden wij het belangrijk dat jij je  op je gemak voelt. Daardoor is het ook nog eens gewoon leuk om hier te komen!”

Oude Reekstraat 5, Beuningen | 06-19009300 | info@beautyfirm.nl | www.beautyfirm.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Zelf kleding maken 	is hip!
Zelf kleding maken is hip!
De Overbetuwe Bruist


Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
De Overbetuwe Bruist

Labia- correctie?
Labia- correctie?
De Overbetuwe Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
De Overbetuwe Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
De Overbetuwe Bruist

Spataderen?
Spataderen?
De Overbetuwe Bruist

Liposculptuur of lipofilling?
Liposculptuur of lipofilling?
De Overbetuwe Bruist


Spataderen?
Spataderen?
De Overbetuwe Bruist

Rimpels?
Rimpels?
De Overbetuwe BruistBRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).