bruisende zaken

Zelf kleding maken is hip!

Zelf kleding maken is hip!

01-10-2019

Marianne Hayes is het gezicht van Arends Naaimachinehandel. Sinds februari is haar nieuwe winkel geopend aan de Beemdhof 44 in Heteren. Bij haar kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe of tweede-hands machine, reparaties en onderhoud. Er worden lock- en creatieve workshops, quiltcursussen en naailessen gegeven!

“Gespecialiseerd in het repareren van naai- en lockmachines, maar ook oudere naaimachines”

Ervaring

Marianne beschikt over ruim 30 jaar ervaring in de wereld van de naaimachines. Arends Naaimachinehandel is dealer van de merken Husqvarna Viking en Pfaff. Voor reparaties en onderhoud kunt u met alle merken machines terecht, dit geldt ook voor de oudere machines.

Waar het vroeger voor veel mensen noodzaak was om zelf kleding te maken, ligt dat tegenwoordig heel anders. Vandaag de dag wordt het meer gezien als een hobby. Marianne vertelt: “Zelf kleding maken is weer helemaal in. Vooral de jeugd heeft het ontdekt. Het is natuurlijk ook hartstikke leuk om zelf kleding te ontwerpen en te maken. Daar kun je echt je eigen creativiteit in kwijt.”

Advies

Een goede machine is daarbij heel belangrijk. Bij Arends Naaimachinehandel kunt u terecht voor persoonlijk advies. “Dan bekijken we samen wat de behoefte is en wat de klant precies wil gaan doen. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden.” De ontwikkeling van de naaimachines gaat enorm snel. Zo is er o.a. de gratis mySewnet™ cloud , waarin diverse Apps, zoals de JoyOS ADVISOR™ app, die naai-instructies en uitleg geeft voor iedereen. Hier kun je leuke naaiprojecten vinden of zelf ontwerpen. Voor diegenen die over een borduurmachine beschikken is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de QuickDesign™ App, waarbij je een foto maakt die omgezet wordt in een borduurmotief. Dit bestand kan op uw account in de mySewnet™ cloud worden bewaard. Hoe leuk is dat!

Workshops

Leerzaam zijn de workshops en naailessen die Marianne aanbiedt: “Zo hebben we bijvoorbeeld een workshop waarin mensen leren om het maximale uit hun machine te halen. Er zijn ook naailessen voor kinderen. Kijk voor alle info op de website en graag tot ziens!”

Kom ook eens langs voor een workshop of cursus

Marianne Hayes | Beemdhof 44, Heteren info@arendsnaaimachinehandel.nl www.arendsnaaimachinehandel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal

De Overbetuwe Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere