bruisende zaken bruisende zaken

Jouw krullen perfect in model

Jouw krullen perfect in model

01-12-2019

Heb jij een bos met krullen en levert dit problemen op bij menig kapper? Dan wordt het tijd om langs een krullenkapper te gaan. En niet zomaar één. Nee, kies voor een kapsalon waar ze eerlijk tegen je zijn. Zoals bij Angel’s Curly Hair, de salon van krullenexpert Angelique Coenen.

Specialisatie

Omdat ze na een kappersbezoek vaak teleurgesteld was, is Angelique zich zelf gaan specialiseren in het knippen en stylen van krullen. Hierdoor werd ze dé krullenkapper in Zetten en omgeving. Ze volgt nog altijd diverse cursussen in Nederland en zelfs in New York om het beste uit zichzelf te halen. Dit levert jou prachtige krullen op na een bezoek aan Angel’s Curly Hair.

Advies op maat

Angelique vindt het belangrijk om te luisteren naar je wensen en is altijd eerlijk. Iedere krullenbos is anders en vraagt om een andere behandeling. Daarom is een juist advies noodzakelijk om het gewenste resultaat te realiseren. Maar dat is nog niet alles. Ook de verzorging thuis is belangrijk om dagelijks te kunnen genieten van een prachtig kapsel. Daarom adviseert Angelique je graag eerlijk over goede producten en de verzorging achteraf.

Vol trots

Het wordt tijd om weer trots te zijn op de krullen die je hebt. Angelique is pas tevreden als je genoten hebt van een kappersbezoek en vol zelfvertrouwen haar kapperszaak verlaat. Ze geeft jouw krullen de aandacht die ze verdienen en zorgt voor de perfecte look.

“Curly hair is not a trend, it’s a lifestyle”

Angel’s Curly Hair | Angelique Coenen Bellefleur 35 | Zetten | 06-46595147 | info@angelscurlyhair.nl | www.angelscurlyhair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere