Column

Liposculptuur of lipofilling?

Liposculptuur of lipofilling?

01-12-2019

Met liposculptuur, oftewel liposuctie, krijgt je lichaam zijn natuurlijke balans terug. Liposculptuur is niet alleen de meest uitgevoerde plastisch chirurgische ingreep in Nederland maar ook wereldwijd.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen! Plastisch chirurg Frans Straten

Liposculptuur is een plastisch chirurgische ingreep waarbij de lichaamscontouren verbeterd worden door het verwijderen van vetcellen tussen de huid en de onderliggende spieren. Vet (lipo) kan zich plaatselijk ophopen op plaatsen waar dit veelal niet gewenst is zoals de heupen, buik, billen, knieën, bovenbenen, dijbenen maar ook onder de kin. Vaak betreft het vetophopingen die ook met sporten of dieet maar niet willen verdwijnen.

Liposuctie

Liposuctie is geen snelle manier om af te vallen. Het is echt bedoeld voor het opnieuw in vorm brengen van je lichaam. Met ruim overgewicht kun je de behandeling pas ondergaan na een afslankkuur.

Lipofilling

Bij lipofilling plaatsen we het eigen vetweefsel, wat afgenomen is tijdens de liposuctie, terug op besproken plaatsen, zoals borsten, billen of het gezicht. De Brazilian buttlift gebeurt met behulp van deze techniek. Het geeft een mooi en natuurlijk resultaat.

Overweeg je een liposculptuur?

Neem gerust contact op met een van onze consulentes voor het inplannen van een vrijblijvend en kosteloos consult via 024
- 845 05 06 of door middel van ons contactformulier.

Betrouwbaar, professioneel en persoonlijk: dat is Kliniek Heyendael. Een begrip als het gaat om cosmetische plastische chirurgie.

Bij Kliniek Heyendael houden we ons iedere dag bezig met professionele behandelingen om mensen hun zelfvertrouwen terug te geven.

Onze behandelingen Borstvergroting Neuscorrectie Liposculptuur/Lipofilling Spataderbehandeling Ooglidcorrectie Facelift (MACS-lift) Borstverkleining Rimpelbehandeling Armlift
- Halslift Contourverbetering Oorcorrectie Labiacorrectie

Betrouwbare en betaalbare liposculptuur Voor meer info 024 - 845 05 06

Parklaan 70, Groesbeek (Nabij Nijmegen ) info@kliniekheyendael.nl | 024 - 845 05 06 | www.kliniekheyendael.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Zelf kleding maken 	is hip!
Zelf kleding maken is hip!
De Overbetuwe Bruist


Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
De Overbetuwe Bruist

Labia- correctie?
Labia- correctie?
De Overbetuwe Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
De Overbetuwe Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
De Overbetuwe Bruist

Spataderen?
Spataderen?
De Overbetuwe Bruist


Spataderen?
Spataderen?
De Overbetuwe Bruist

Rimpels?
Rimpels?
De Overbetuwe Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).