bruisende zaken

Actuele trends in Elst

Actuele trends in Elst

01-12-2019

Joke en Annemiek vertellen: “Bij Street One verkopen we uitsluitend dameskleding. Het is een van oorsprong Duits label, maar inmiddels ook zeer populair in Nederland. Dat komt omdat het een modisch merk is, met iedere maand een nieuwe collectie. We krijgen daardoor wekelijks nieuwe kleding aangeleverd. In onze Street One store zijn we dus altijd up-to-date met de laatste mode. Ook heel leuk, als je iemand wilt verrassen: wij verkopen ook cadeaubonnen.”

Maak vandaag nog een afspraak en steel de show met je krullen!

“Street One is een heel fijn merk om te verkopen. De kleding is modern. Gewoon vlot, lekker casual en makkelijk draagbaar. Van jeans tot jurken: je vindt het bij Street One Elst. En ook als het gaat om accessoires hebben we veel te bieden. Prijstechnisch bevinden we ons in het middensegment. De prijs/kwaliteitsverhouding is altijd goed en je treft hier altijd de actuele trends op modegebied. Dus loop gerust eens binnen!

Aan de Dorpsstraat in Elst runnen Joke Hubers en Annemiek Besselink sinds 2008 hun Street One-store. In hun winkel verkopen zij vlotte dameskleding voor vrouwen vanaf pakweg 25 jaar.

Joke en Annemiek vinden het belangrijk dat hun klanten zich thuis voelen. De gemoedelijke dorpse sfeer in de winkel draagt daar ontegenzeggelijk aan bij. Het verkoopteam neemt voor elke klant alle tijd en loopt over van het enthousiasme hetgeen door klanten vanuit de omtrek en ver daarbuiten zeer wordt gewaardeerd.

Joke Hubers en Annemiek Besselink

Dorpsstraat 76, Elst info@streetone-elst.nl 0481-353508

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering