bruisende zaken

Ervaar ‘n universal energetische healing

Ervaar ‘n universal energetische healing

01-02-2020

Ik ben als healer een ’doorgeefluik’ van de krachtige Universal Healing Energy. Via mijn handen kan ik deze helende energie doorgegeven tijdens een behandeling. Bij een healing wordt als eerste verstorende energie in jouw systeem afgevoerd, waarna er vervolgens genezende levensenergie aan jouw energiesysteem ter beschikking wordt gesteld.

 

Astrid Remie werkte jarenlang in de zorg. Mensen helpen met fysieke en mentale problemen leverde haar veel voldoening op. Daarom begon ze in haar eigen tijd ook massages te geven. De feedback die ze hierop kreeg was zo positief dat ze besloot om Salon Balans Massage te openen. Haar specialiteit is de energiemassage, zowel voor de man als voor de vrouw. Je kunt kiezen of je op een massagetafel of op de massagematras gemasseerd wilt worden. Wanneer je niet naar de salon kunt komen, komt Astrid bij je thuis zodat je veilig en vertrouwd in eigen omgeving een behandeling naar keuze krijgt.

 

Julianastraat 20, Huissen 06-28174828 astrid.jeltema@live.nl www.salon-balans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering