column

Labia- correctie?

Labia- correctie?

01-02-2020

Veel vrouwen schamen zich of voelen zich ongemakkelijk bij intiem contact met hun partner. Maar ondervinden ook hinder in het dagelijks leven o.a. met het dragen van strakke kleding of tijdens het sporten/fietsen.

Je moet je ervan bewust zijn dat je niet alleen bent en vele vrouwen je voor zijn gegaan in het corrigeren van de schaamlippen.

Labiacorrectie behandeling

Bij sommige vrouwen zijn de binnenste ofwel de kleine schaamlippen erg groot. Ze zijn dan zichtbaar en langer dan de buitenste schaamlippen. Veel vrouwen vinden dit lichamelijk ongemakkelijk en erg ontsierend. Maar het corrigeren van de schaamlippen is ook wenselijk omdat er pijnlijke en/of andere lichamelijke klachten zijn. Bij een schaamlipcorrectie, ook wel schaamlipverkleining of labiacorrectie genoemd, wordt het overtollige weefsel weggenomen. Je hoeft je na de ingreep niet meer beperkt te voelen in je kledingkeuze.

Overweeg je een labiacorrectie?

Dr. R. Lisovets is hierin zeer gespecialiseerd. Consult- en operatiedagen vinden plaats op vrijdag. Neem gerust contact op met een van onze consulentes voor het in inplannen van een vrijblijvend en kosteloos consult via 024
- 845 05 06 of door middel van ons contactformulier.

Betrouwbaar, professioneel en persoonlijk: dat is Kliniek Heyendael. Een begrip als het gaat om cosmetische plastische chirurgie.

Bij Kliniek Heyendael houden we ons iedere dag bezig met professionele behandelingen om mensen hun zelfvertrouwen terug te geven.

Onze behandelingen Borstvergroting Neuscorrectie Liposculptuur/Lipofilling Spataderbehandeling Ooglidcorrectie Facelift (MACS-lift) Borstverkleining Rimpelbehandeling Armlift
- Halslift Contourverbetering Oorcorrectie Labiacorrectie We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen! Plastisch chirurg Dr. Lisovets

Betrouwbare en betaalbare labiacorrectie. Voor meer info 024 - 845 05 06

Parklaan 70, Groesbeek (Nabij Nijmegen ) info@kliniekheyendael.nl | 024 - 845 05 06 | www.kliniekheyendael.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal

De Overbetuwe Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering