bruisende zaken

5 TIPS voor  mooie krullen!

5 TIPS voor mooie krullen!

02-03-2020

Heb jij een bos met krullen en levert dit problemen op bij menig kapper? Dan wordt het tijd om langs een krullenkapper te gaan. En niet zomaar één. Nee, kies voor een kapsalon waar ze eerlijk tegen je zijn. Zoals bij Angel’s Curly Hair, de salon van krullenexpert Angelique Coenen.

 

1.

Föhn je haar met een diffuser. Voor echte mooie krullen plaats je een diffuser op je föhn. Ga ondersteboven hangen met je haar en blaas de lucht er van onder in. Op deze manier krijg je meer volume. Föhn niet te heet en blaas niet te hard. Het beschadigd je haar en het haar gaat hiervan pluizen.

2.

Slaap op een zijden kussensloop. Hierdoor blijft de textuur van je krullen mooier. Je wordt wakker met minder pluishaar. Katoen is ruw en trekt de haarproducten uit je haar, waardoor er ook meer pluis ontstaat. Dat is juist waar we niet van houden…pluishaar!

3.

Slaap met een pineapple op je hoofd. Een pineapple is een zeer hoge losse paardenstaart over het midden van je hoofd. Het zorgt ervoor dat je haar niet zo pluizig wordt tijdens het slapen. De volgende ochtend hoef je je je krullen alleen nog maar op te frissen met wat water.

4.

Maak gebruik van een microvezelhanddoek om je haar te drogen Een gewone handdoek heeft lusjes en daardoor krijg je pluishaar. Een microvezelhanddoek of oud katoenen t-shirt zijn beter geschikt.

5.

Co-washing betekent je haar wassen met conditioner. Elke keer als je wast met shampoo strip jij je mooie krullen en dat droogt je krullen alleen maar heel erg uit. Je haar wordt alleen maar slap van wassen met shampoo. Met een conditioner wassen zorgt voor een betere kruldefinitie. Het haar blijft beter gehydrateerd en beter doorkambaar, waardoor het minder afbreekt. Krullend haar is vaak heel poreus. Handle with care!

 

Heb geduld met je krullen en neem de tijd. Daar worden krullen blij van! Plan een wasdag in. Hoe zorgvuldiger de wasdag, hoe langer jij van je mooie krullen kan genieten.

Angel’s Curly Hair Bellefleur 35, Zetten 06-46595147 info@angelscurlyhair.nl www.angelscurlyhair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Zelf kleding maken 	is hip!
Zelf kleding maken is hip!
De Overbetuwe Bruist


Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
De Overbetuwe Bruist

Labia- correctie?
Labia- correctie?
De Overbetuwe Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
De Overbetuwe Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
De Overbetuwe Bruist

Spataderen?
Spataderen?
De Overbetuwe Bruist

Liposculptuur of lipofilling?
Liposculptuur of lipofilling?
De Overbetuwe Bruist


Spataderen?
Spataderen?
De Overbetuwe Bruist

Rimpels?
Rimpels?
De Overbetuwe Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).