bruisende zaken

Komt u ook op ons feestje?

Komt u ook op ons feestje?

01-03-2020

Al 12,5 jaar verzorgen wij authentiek Indisch eten voor elke gelegenheid voor particulieren en bedrijven en daar zijn wij enorm trots op. Dit succes willen wij graag met u vieren en daarom geven wij op zaterdag 4 april een klein feestje.

Salas Catering bestaat 12,5 jaar!

Onder het genot van een drankje kunt u heerlijke gerechten en snacks proeven bij het buffet en in de verkoopwagen. Uiteraard is alles wat u proeft te koop zodat u thuis ook nog kunt genieten van de heerlijke smaken van onze gerechten.

Die dag is ook Helma van IJssalon Hemels uit Lent met haar Tuktuk bij ons aanwezig om u kennis te laten maken met diverse smaken ijs die vanaf 1 april in onze winkel te verkrijgen zijn. Kom gerust met het hele gezin, want voor de kleintjes is er een leuk springkussen.

Van 12.00-17.00 uur bent u van harte welkom in onze winkel op Industrieterrein De Aam.

Salas Catering • Industrieweg-Oost 5 b4, Elst • 06 22 38 21 25 • contact@salascatering.nl www.salascatering.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11010 - Mareike Engels Beauty Expert