column

Verlicht je klachten met  een energetische massage

Verlicht je klachten met een energetische massage

01-04-2020

Het leven is niet eenvoudig. Het is dan ook niet raar dat je af en toe uit balans raakt. De momenten waarop je vastloopt zijn juist heel waardevol en leerzaam. Het zijn boodschappen die je vertellen dat de energie van je lichaam en geest geblokkeerd is geraakt en op zoek is naar verlichting. Een energetische massage van Salon Balans Massage helpt je om je energiebanen te bevrijden van blokkades en je energie weer te laten stromen.

De werking van een energetische massage

Als medium sta ik tussen jou en je energie in. Met een energiemassage help ik je om je energiekanalen te openen en je energiebanen weer te laten stromen. Het kan zijn dat je energiebanen geblokkeerd zijn geraakt omdat je emoties hebt onderdrukt. Met een energetische massage kunnen dan ook emoties vrijkomen. Hoewel dit confronterend kan zijn, is het op lange termijn iets goeds. Als je bewust raakt van deze emoties, dan kun je ze verwerken. Dit proces helpt je om je energie weer te laten stromen.

Wat kun je van een energetische massage verwachten?

In Salon Balans Massage ben je in een veilige omgeving. Met rustgevende muziek op de achtergrond raak je ontspannen. Tijdens een energetische massage maak ik middels lichamelijk contact verbinding met je energiebanen. Het is hierbij van belang dat je bewust bent van je ademhaling. Liggend op een massagematras zul je merken dat je energiebanen langzamerhand vrijkomen.

Wil je graag je klachten verlichten en heb je interesse in één of meerdere energetische massages?

Je bent van harte welkom in onze Salon Balans Massage. Je kunt me bereiken via 06-28174828 of stuur een e-mail. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Astrid Remie werkte jarenlang in de zorg. Mensen helpen met fysieke en mentale problemen leverde haar veel voldoening op. Daarom begon ze in haar eigen tijd ook massages te geven. De feedback die ze hierop kreeg was zo positief dat ze besloot om Salon Balans Massage te openen. Haar specialiteit is de energiemassage, zowel voor de man als voor de vrouw. Je kunt kiezen of je op een massagetafel of op de massagematras gemasseerd wilt worden. Wanneer je niet naar de salon kunt komen, komt Astrid bij je thuis zodat je veilig en vertrouwd in eigen omgeving een behandeling naar keuze krijgt.

Ik zie je graag in mijn praktijk, Astrid

Julianastraat 20, Huissen 06-28174828 astrid.jeltema@live.nl www.salon-balans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11010 - Mareike Engels Beauty Expert