bruisende zaken

	Wil jij een helende healing ervaren?

Wil jij een helende healing ervaren?

01-07-2020

Ik ben als healer een ’doorgeefluik’ van de krachtige Universal Healing Energy. Via mijn handen kan ik deze helende energie doorgeven tijdens een behandeling. Bij een healing wordt als eerste verstorende energie in jouw systeem afgevoerd, waarna er vervolgens genezende levensenergie aan jouw energiesysteem ter beschikking wordt gesteld.

Jouw eigen energiesysteem bepaalt wat het wil loslaten en wil ontvangen. Vervolgens bepaalt de Universal Healing Energy zelf naar welke plek het toestroomt en in welke hoeveelheid.

Universal Energy Healing werkt helend of ondersteunend bij:

• fysieke klachten zoals rugklachten, nek- en schouderklachten, slecht slapen, migraine etc. • emotionele klachten zoals: depressiviteit, angsten, je leeg voelen etc. • mentale klachten zoals een overactieve geest, overmatig negatieve gedachtenpatronen etc. • spirituele blokkades het gevoel vast te zitten, niet de essentie van iets kunnen pakken etc.

Hoe de healing plaatsvindt en hoeveel sessies nodig zijn is van tevoren niet te zeggen, je zult zelf aanvoelen of je nog een healing nodig hebt. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen. Gedurende de healingsessie lig je op de behandeltafel of zit je op een stoel. Het kan zijn dat er bepaalde emoties loskomen of dat je slaperig wordt. Wat er ook gebeurt, het is allemaal oké. Er gebeurt niets wat jij niet wilt.

De healing is nooit een vervanging voor de reguliere geneeskunde.

Ik zie je graag in mijn praktijk, Astrid

Salon Balans De specialiteit van Astrid Remie is de energiemassage, zowel voor de man als voor de vrouw. Je kunt kiezen of je op een massagetafel of op de massagematras gemasseerd wilt worden. Wanneer je niet naar de salon kunt komen, komt Astrid bij je thuis, zodat je veilig en vertrouwd in eigen omgeving een behandeling naar keuze krijgt.

Julianastraat 20, Huissen 06-28174828 astrid.jeltema@live.nl www.salon-balans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere