bruisende zaken

 20 jaar vriendschap  en zakenpartners

20 jaar vriendschap en zakenpartners

01-09-2020

Niet alle zakelijk partners houden het zolang vol, maar vriendinnen Annemiek en Joke zijn 20 jaar geleden in het diepe gesprongen en samen het ondernemerschap ingedoken en zijn er nog steeds. Beide hebben vanuit een administratieve functie het roer omgegooid en zijn samen de mode ingegaan. Na eerst een opleiding in de modebranche is dameskledingzaak Lef Look & Feel in september 2000 geopend als een Multibrandstore.

Bij Lef Look & Feel verkochten Annemiek en Joke o.a. het Duitse merk Street One. Toen ze werden benaderd voor de franchiseformule van Street One, hebben ze geen moment getwijfeld en zijn de uitdaging aangegaan. Street One was en is nog steeds een stabiel merk in de modebranche.

In 2008 is de Street One Store geopend en in 2011 heeft Lef Look en Feel haar deuren gesloten.

De afgelopen jaren is het winkelklimaat flink veranderd en online shoppen wordt steeds belangrijker voor de consument. Gelukkig weet de Street One klant de winkel nog steeds te vinden en kiezen ze voor de persoonlijke benadering en adviezen. Inmiddels is de Street One Store niet meer weg te denken in Elst en omstreken en zijn Annemiek en Joke nog steeds blij met de keuze die ze twintig jaar geleden hebben gemaakt.

Street One damesmode is een no-nonsens merk, draagbaar en betaalbaar. Met iedere maand een nieuwe collectie is de store altijd naar de laatste mode ingericht. Als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten en acties van Street One Elst, dan kunt u ons volgen via Facebook en Instagram.

Aan de Dorpsstraat in Elst runnen Joke Hubers en Annemiek Besselink sinds 2008 hun Street One-store. In deze winkel verkopen zij vlotte dameskleding voor vrouwen vanaf pakweg 25 jaar.

Joke en Annemiek vinden het belangrijk dat hun klanten zich thuis voelen. De gemoedelijke dorpse sfeer in de winkel draagt daar ontegenzeggelijk aan bij. Het verkoopteam neemt voor elke klant alle tijd en loopt over van het enthousiasme hetgeen door klanten vanuit de omtrek en ver daarbuiten zeer wordt gewaardeerd.

Dorpsstraat 76, Elst info@streetone-elst.nl 0481-353508

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere