bruisende zaken

Als je haar maar goed zit...

Als je haar maar goed zit...

01-10-2020

Je haar een kleurtje geven en tegelijkertijd je nagels laten doen... het kan bij The Beauty Boutique in Huissen. “Wij bieden al onze klanten een heerlijk momentje voor zichzelf”, aldus eigenaresse Jessy Lusing.

“Laat je haar doen en verwen je uiterlijk. Alles onder één dak!”

The Beauty Boutique bestaat inmiddels alweer zo’n zeven jaar. Maar waar ze voorheen naast kapsalon ook een kledingwinkel waren, is het roer na de verplichte coronasluiting enigszins omgegaan. “Ik heb in die periode heel goed nagedacht over wat ik nu echt wilde”, vertelt Jessy. “En dat was voor mij al snel duidelijk. Ik ben een kapper in hart en nieren en daar wilde ik mij op kunnen focussen. Vandaar dat we niet langer ook nog kleding verkopen, maar nu puur een salon zijn waar iedereen meer dan welkom is.”

Aandacht

De focus ligt nu dus vooral op het kappersvak, maar daarnaast bieden ze bij The Beauty Boutique ook de mogelijkheid voor het harsen, verven en epileren van je wenkbrauwen en het laten zetten van kunstnagels en gellak. “Behandelingen die je perfect met elkaar kunt combineren. Zo kun je bijvoorbeeld terwijl je haar in de verf zit kunstnagels laten zetten.” Dit alles gebeurt bij The Beauty Boutique in een zeer gemoedelijke en persoonlijke ‘huiskamersetting’. “Het scheelt enorm dat we nu die winkel niet meer hebben. Daardoor worden we namelijk niet meer afgeleid door klanten met vragen of die even snel iets af willen rekenen. Onze volledige aandacht is nu puur voor degene die in de kappersstoel zit.”

Alle stijlen

Of je nu gaat voor een traditionele coupe of toch liever kiest voor een wat meer trendy stijl, bij The Beauty Boutique beheersen ze alle stijlen en technieken. “We laten ons daarvoor ook regelmatig bijscholen om echt up-to-date te blijven.” Zelfs het laten zetten van extensions behoort in deze salon tot het aanbod.

“Nieuwsgierig? Informeer dan gewoon eens naar de mogelijkheden of maak meteen een afspraak.

We staan voor je klaar!” Volg ons ook via Facebook!

Eigenaar: Jessy Lusing | The Beauty Boutique | Vierakkerstraat 55, Huissen | 026-3255555 / 0 6-43279759 | www.beautyboutiquehuissen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal

De Overbetuwe Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering