bruisende zaken

Traditionele gerechten met passie

Traditionele gerechten met passie

01-02-2021

La-Pentola di Pippo is dé Italiaanse delicatessenwinkel in Elst. Authentiek, traditioneel en puur, Italiaans eten zoals het hoort. In december 2020 opende Guiseppe Favoroso zijn nieuwe zaak La-Pentola di Pippo in hartje Elst. Samen met zijn vrouw Angela en zoon Giancarlo runt hij deze prachtige zaak met veel passie en liefde.

onze delicatessen zijn ook af te halen

De traditionele gerechten maken La-Pentola di Pippo zo bijzonder. Want denk maar niet dat Guiseppe het houdt bij verse en authentieke producten. Juist die authentieke ingrediënten lenen zich perfect voor het bereiden van traditionele gerechten. “Ik bereid producten zoals ze bedoeld zijn. Mijn gerechten zijn van generatie op generatie overgedragen. Grote kans dat mijn klanten bepaalde gerechten niet eens kennen!”, aldus Guiseppe. “Alles wordt bereid zoals dat in Italië zelf gebeurt. Mijn roots liggen in Castelvetrano, een plaats in Sicilië. Hier werd het gezamenlijk koken met kwalitatief hoogstaande producten mij met de paplepel ingegoten. En van die belangrijke waarden heb ik mijn beroep gemaakt!” Hier spreekt een man met passie.

“Veel van onze producten importeren wij zelf uit Italië. De producten die wij niet zelf importeren maken wij zelf. Alle gerechten, pizza’s, pasta’s en nagerechten maken wij helemaal zelf in de winkel. Alles op authentieke en traditionele wijze met pure ingrediënten en dat proef je! Ben je op zoek naar pasta, truffel, Nero D’Avola, of heerlijke vers gesneden Mortadella? Of zoek je Nocellara olijfolie, Estathé, (oude) balsamico azijn of authentieke Italiaanse pizza’s? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Naast de verschillende delicatessen en producten bieden wij ook de mogelijkheid om bij ons af te halen.

Hierbij kan je denken aan voorgerechten, salades, pasta’s, pizza’s en verschillende nagerechten”. Breng eens een bezoek aan www.la-pentola.nl voor meer informatie.

Kleine Molenstraat 8A, Elst | 06 105 01 921 | www.la-pentola.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11010 - Mareike Engels Beauty Expert