bruisende zaken

Light channeling geeft antwoorden

Light channeling geeft antwoorden

01-04-2021

Door middel van light channeling kan ik jou in contact brengen met jouw hogere zelf en van antwoorden voorzien, die eerder onbeantwoord bleven. Ik heb van jou enkel een foto en een thema nodig. Aan de hand daarvan leg ik contact met jouw hogere zelf, oftewel jouw levensgids.

‘Een healing is een fijne manier om je klachten te verlichten’

Het enige wat ik van jou vraag is toewijding, geloof en vertrouwen om contact te leggen met jouw gids. Het in contact komen met jouw gids zal ervoor zorgen dat jouw kennis, wijsheid maar zeker ook jouw creativiteit tot een nieuwe dimensie geraken. Dit draagt allemaal bij aan de ontwikkeling van jouw natuurlijke aanleg, het ervaren van meer liefde, spirituele groei en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. De thema’s waarmee je bij mij terechtkunt zijn heel divers. Dit kan bijvoorbeeld over liefde gaan, maar ook over werk. Aan de hand van de light channeling schrijf ik een reading uit die je ontvangt via de mail. Deze reading kan worden gehouden in de vorm van een fotoreading of een kaartlegging.

De light channeling, kaartlegging en fotoreading kosten allemaal € 24,95. Je kunt jouw gewenste thema en de foto via de e-mail naar mij toesturen. Ik zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Kom in contact met je hogere zelf en krijg antwoorden op vragen die jij op dit moment niet kan beantwoorden, zowel voor jezelf als  jouw dier.

Ik zie je graag in mijn praktijk, Astrid

Reading voor jouw huisdier? Wil je graag antwoord op vragen over jouw overleden dier of gedraagt jouw dier zich opeens anders en wil je weten wat er met hem of haar aan de hand is? Aan de hand van een thema en foto’s van jouw dier kan ik jou met een reading voorzien van antwoord op al jouw vragen.

De light channeling, kaartlegging en fotoreading kosten allemaal € 24,95.

Salon Balans Massage | Ondernemer: Astrid Remie | Julianastraat 20, Huissen | 06-28174828 | astrid.jeltema@live.nl | www.salon-balans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal

De Overbetuwe Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09085 - Booij Parket Wonen met Lef