bruisende zaken

Gehoor verbeteren?

Gehoor verbeteren?

01-05-2021

Decennialang heeft de hoortoestelindustrie – min of meer gedwongen – moeten accepteren dat een hoortoestel, hoe goed dit ook is, altijd klinkt als een hoortoestel. Door de gebruiker wordt dit vaak omschreven als blikkerig en kunstmatig; het klinkt niet als het natuurlijke en genuanceerde geluid dat men zich herinnert van de tijd voor het gehoorverlies.

Dit is het moment™

Bij Janssen Hoorzorg weten we dat de beste luisterervaring begint met een perfect geluidsaanbod in het oor. Al 10 jaar bieden wij hoorzorg op maat met een luisterend oor én het breedste merkaanbod van de regio. Dat willen we nog lang voor u doen! Dankzij u als klant hebben we deze mijlpaal bereikt. Om het 10-jarig bestaan met u te vieren hebben we een aantal mooie acties lopen.

Het toonaangevende merk Widex heeft met zijn nieuwste creatie, de MOMENT™, een revolutionaire manier gevonden om het geluid te verwerken: zonder enige vertraging, die voorkomt dat onaangename artefacten resulteren in het typische hoortoestelgeluid. We noemen deze nieuwe manier van geluidsverwerking WIDEX PureSound™. Dus kom vrijblijvend voor 1 juli 2021 een set oplaadbare MOMENT™ 330/440 toestellen proberen en ontvang een lader t.w.v. € 200,- GRATIS. Ook voor de vaste, terugkerende klanten geldt sowieso € 250,- korting met een gratis nazorg/garantiepakket voor 5 jaar! Ook hebben we een mooie batterijenactie: 10 pakjes halen, de helft betalen! Bij Janssen Hoorzorg vinden we goede geluidskwaliteit het allerbelangrijkste voor onze klanten. Wij hebben met iedere zorgverzekeraar een contract. Voor ieder bieden we een passende en ook betaalbare hooroplossing. Dat is dan ook een garantie naar u! Maak snel een afspraak voor een VRIJBLIJVENDE HOORTEST (een huisbezoek op maat, in overleg, is nog steeds mogelijk als u niet naar de winkel kunt/wilt komen).

Martijn Janssen

niet horen is opvallender dan een hoortoestel Laat uw gehoor vrijblijvend en gratis testen! Graag vragen we u van tevoren een afspraak te maken. Op deze manier hebben we altijd genoeg tijd om u goed te adviseren.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

De Pollenbrink 5, BEMMEL 0481-769037 info@janssenhoorzorg.nl www.janssenhoorzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11010 - Mareike Engels Beauty Expert