Bruisende Zaken

Voor het complete plaatje

Voor het complete plaatje

01-05-2021

Eind vorig jaar is The Beauty Boutique in Huissen flink verbouwd. Veel tijd om ervan te genieten was er niet: amper twee maanden na de verbouwing moest de salon de deuren vanwege de coronamaatregelen alweer sluiten. “Ik heb er in de drie maanden dat we dicht waren, af en toe echt even doorheen gezeten”, vertelt eigenaresse Jessy Lusing. “Je wilt je salon openen en je vak uitoefenen. Inmiddels is alle ellende bijna weer vergeten en gaan we volle kracht vooruit.”

‘We gaan volle kracht vooruit’

Zeven jaar geleden opende Jessy de deuren van The Beauty Boutique: een dames- en herenkapsalon, waar je tevens terecht kunt voor de styling van je nagels (acrylnagels en Gellac) én je wenkbrauwen. “Hoe luxe is het als je nagels worden gedaan of je wenkbrauwen worden gestyled terwijl je haarkleur inwerkt. Daarnaast scheelt het ook nog eens tijd en tijd is kostbaar in ons vaak jachtige bestaan.”

Curly Girl en meer

The Beauty Boutique is gespecialiseerd in hair-extensions (met Wax en Weft, twee methodieken die niet schadelijk zijn voor je haar) en Curly Girl knippen. “Het knippen van krullen is meer dan alleen een techniek. Dat combineren we met een oliebehandeling middels een stoomapparaat. De stoom zorgt ervoor dat je haarschubben open gaan staan, zodat de olie diep kan doordringen tot je haar. Daarnaast krijg je de juiste producten mee om thuis te gebruiken voor en maximaal effect. Klanten waarvan we niet eens wisten dat ze krullen hadden, hadden opeens een mooie, volle bos haar. Super gaaf.”

Een tweede thuis

Jessy doet zo veel mogelijk zelf. “Ik kan heel moeilijk zaken uit handen geven. Wenkbrauwen stylen is een vak apart. Daarvoor werk ik samen met een wenkbrauwstyliste. Al met al ben ik vijf tot zes dagen per week in de salon te vinden. Het is voor mij een tweede thuis. En ik doe mijn best om er voor te zorgen dat ook mijn klanten zich helemaal thuis voelen. Het is hier allemaal heel gemoedelijk. Ik heb een grote tafel in het midden van de salon staan, waar je op je gemak kunt wachten. Onder het genot van een bakje koffie. Soms met iets lekkers zoals slagroom of een borreltje. Dat hoort er wat mij betreft gewoon bij. Zeker in deze tijd vinden mensen het heerlijk om verwend te worden. Even er tussenuit. Er is ook altijd tijd voor een praatje. Ik heb klanten die me steeds zijn gevolgd in de zestien jaar dat ik nu in het vak zit. Die ken je door en door.”

De laatste trends

Om bij te blijven, volgen Jessy en haar team trainingen van Keune, het kwaliteitsproduct waar de salon mee werkt. “En uiteraard volgen we social media voor de laatste trends. Maar wat de trend ook is, we doen het alleen als we er helemaal achter staan.” Na al die jaren doet Jessy haar werk nog steeds met veel plezier. “Ik mis met name het knippen echt als ik met vakantie ga. Dan neem ik altijd mijn schaar mee. Ik ben dan ook blij dat we weer open zijn. Voor de toekomst gaan we vooral op dezelfde weg door.”

Bij Beauty Boutique Huissen kun je terecht voor alles wat je van een goede kapper mag verwachten én we zijn gespecialiseerd in hair-extensions. Maar je kunt ook bij ons terecht voor de styling van je nagels én je wenkbrauwen.

Lezersactie! Maak je als nieuwe klant een afspraak, dan krijg je een product naar keuze gratis! (ter waarde van € 19,50)

Vierakkerstraat 55, Huissen | 026-3255555 | www.beautyboutiquehuissen.nl | FB @beautyboutiquehuissen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal

De Overbetuwe Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11010 - Mareike Engels Beauty Expert