column

Gaan jullie scheiden?

Gaan jullie scheiden?

01-07-2021

Dan staat ineens jouw wereld op zijn kop. Alles wordt anders en alles is ineens onzeker. Kun je nog in je huis blijven? Houd je nog wel geld over om van te leven? Moeten de kinderen naar een andere school? Er komt ontzettend veel op je af bij een scheiding. Waar begin je? Wat moet je allemaal doen?

Laat mij je helpen

Ik leg je uit wat er moet gebeuren en neem je bij de hand. Ik sluis je in normale-mensen-taal door alle stukken heen en zorg ervoor dat jullie weten hoe je het de kinderen kan uitleggen.

Samen bespreken we hoe jullie ouderschapsplan eruit komt te zien. Vervolgens maken we een echtscheidingsconvenant en kijk ik naar jullie bezittingen. In jullie tempo.

Ik weet waar je op moet letten en welke zaken verplicht zijn. Als jurist ben ik gewend dit soort stukken te schrijven en ik help jullie graag om al jullie zaken op orde te krijgen. Echt, het komt weer goed.

Neem de tijd om te scheiden. Ga niets overhaasten want er komt veel op je af en je kunt het maar 1 keer goed doen. Heb je vragen, stel ze gerust. Ik begeleid je van A tot Z, zodat jullie je kunnen focussen op de toekomst.

Als jurist én MfN-registermediator help ik je door een scheiding heen. Ik ken de juridische wegen en weet wat er nodig is om een scheiding goed te regelen. Hoe fijn is dat? Of je nu wilt gaan scheiden of juist bij elkaar wilt blijven, mediation helpt je verder.

Eerst even kennismaken? Dat kan zeker, samen bespreken we wat er allemaal komt kijken bij een scheiding en hoe het kostenplaatje eruitziet. Gaan jullie scheiden? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Miranda van ’t Hoff Hortensialaan 1A, Huissen 06-29428641 INSTAGRAM: holthoffmediation www.holthoffmediation.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl