bruisende zaken

Het 3 in 1 multisysteem

Het 3 in 1 multisysteem

01-07-2021

Op zoek naar een pijnloze methode om lichaamscontouren te verbeteren en plaatselijk vet te verminderen? Dan is de T-shape een mooie behandeling voor jou!

Wat is de T-shape?

De T-shape is de perfecte, niet-chirurgische oplossing voor de behandeling van cellulite, body contouring en losse huidbehandeling (lifting). De T-shape bestrijdt overtollig vet, verbetert de kwaliteit van het weefsel en bestrijdt cellulitis.

Hoe werkt het?

De T-shape maakt gebruik van radiofrequentie, die de huid op de juiste manier warm maakt. De verwarmde huid wordt gestimuleerd om collageen aan te maken, dit zorgt voor versteviging in de huid. Lymfe drainage wordt gestimuleerd door de vacuüm technologie, waarbij plaatselijk de bloedcirculatie gestimuleerd wordt.

De Laser LLLT bestraalt het vetweefsel en helpt bij de vorming van tijdelijke microporiën in de vetcellen en om de fragmentatie van triglyceriden in glycerol en vetzuren te versnellen, die op deze wijze uit de cel komen, waardoor die een kleiner volume krijgt.

Hoe ziet de behandeling eruit?

We beginnen altijd met een consult, hierin bespreken we jouw wensen en geven we een passend advies. De behandelingen zullen plaatsvinden twee keer per week, dit om het maximale resultaat te bereiken. We adviseren altijd voor en na foto’s te maken, om resultaat beter inzichtelijk te krijgen. Als we iets niet mooi vinden focussen we ons soms zo erg daarop, dat je verschil niet meer gaat zien. Met het maken van foto’s aan het begin en einde kun je een duidelijk verschil zien. De duur van de behandeling verschilt per zone.

‘Wij halen graag samen met jou het beste uit jezelf’

Rondweg 5, Nijmegen | service@ultrabeauty.nl | 085-8005545 | www.ultrabeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering