column

Breng beweging in je loopbaan

Breng beweging in je loopbaan

01-09-2021

Voel jij je nog prettig bij wat je doet in je werk? Ben je op zoek naar ander werk? Wil jij je verder ontwikkelen, maar weet je niet goed in welke richting? Ben je een starter op de arbeidsmarkt en loop je tegen een aantal zaken aan?Marga Gerritsen is loopbaancoach. Een loopbaantraject verschilt per persoon. Daarom is maatwerk belangrijk. We stemmen samen het traject af op jouw behoeftes.

Dan is het tijd om in actie te komen

Word bewust om de regie weer terug te pakken. Ik help jou met een frisse blik naar je loopbaan te kijken en ondersteun je om die stappen te zetten. Dit hoeft niet altijd ander werk te zijn. Het kan ook zijn dat je zaken anders gaat aanpakken, waardoor je meer energie krijgt en weer met plezier naar je werk gaat.

Krijg inzicht in je eigen profiel


• Drijfveren, kwaliteiten, interesse en talenten
• Energiegevers, zodat je gezond en met plezier kan werken
• Inspiratiebronnen
• Balans tussen werk en privé

Kortom; een analyse met behulp van instrumenten om je profiel in beeld te brengen om van daaruit tot een persoonlijk ontwikkelingsplan te komen.

Mail jouw loopbaanvraag naar mgloopbaanadvies@gmail.com

Hoefkamp 6, Elst | 0654681827 mgloopbaanadvies@gmail.com www.mgloopbaanadvies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11010 - Mareike Engels Beauty Expert