column

HOE JE MEER GELUK  KUNT ERVAREN

HOE JE MEER GELUK KUNT ERVAREN

01-09-2022

Geluk… we zoeken het vaak buiten onszelf. De marketing rondom geluk is enorm in onze maatschappij. We ‘moeten’ aan ‘selfcare’ doen en reclames gaan erover dat je het verdient of dat je het waard bent.

Maar voordat je in de val trapt van positief denken en blijven zeggen dat het allemaal goedkomt, lees dan even verder. Want hoe waar de boodschappen ook zijn. Want natuurlijk verdien jij het en ben je het waard… toch zit geluk niet buiten jou maar in jou.

Geluk is een positieve emotie die gaat over tevreden zijn, ontspannen, die vreugdevol is en blij. Geluk ervaar je, maar komt tegelijkertijd vanuit het perspectief hoe je in het leven staat. Als jij leeft vanuit angst, schaarste of je afgescheiden voelen, dan stroomt geluk niet vanzelf jouw leven in. Als positief denken en geloven dat het goedkomt dan jouw mantra is, kan het zijn dat je juist het negatieve of de moeilijke situaties in je leven ontkent. En dat is wat ik veel om me heen zie gebeuren en waardoor veel mensen vastlopen. Maar als je bewust wordt en je met een verruimde blik leert te kijken, kan er de stroming ontstaan die maakt dat je (meer) geluk gaat ervaren.

In mijn praktijk ontmoet ik je graag als je meer over jezelf wilt ontdekken en zoekt naar meer geluk in je leven. Het onbewuste ‘bewust’ maken is mijn missie als mens en therepeut. Kijk voor meer informatie op mijn website www.irmavanreem.nl.

Particulier (vergoeding kan ook via de werkgever) Begeleiding voor bewustwording en persoonlijke groei Begeleiding bij o.a. burn-out en stressklachten / rouw en verlies Reiki behandelingen Trainingen en workshops Zakelijk Trainingen en workshops Rouwteam bij verlies binnen de organisatie

Holistische praktijk Irma van Reem Dierenriem 14, Elst 06-48278088 info@irmavanreem.nl www.irmavanreem.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal

De Overbetuwe Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering