column

Hoe je bij jezelf komt

Hoe je bij jezelf komt

01-10-2022

Het is vaak lastig om jezelf te voelen of bij jezelf te blijven. Mij wordt vaak gevraagd hoe je dat dan doet. Bij jezelf zijn is jezelf goed voelen met alles wat en wie je bent. Als je uit verbinding bent met jezelf, dan zit je minder lekker in je vel.

Denken haalt je uit verbinding want we geloven veelal wat we denken. Door te weten dat je niet alleen je gedachten bent maar dat je ze wel hebt, kun je meer de connectie maken met jouw lichaam en blijf je beter bij jezelf.

Oefening

Ga zitten en zet je voeten op de grond Rol je schouders naar achteren, haal diep adem in door je neus en adem volledig uit door je mond Voel dat je lichaam of iedere uitademing zwaarder wordt (je hoeft even niet ‘op te springen’) Voel de ruimte in jou en om jou heen die ontstaat bij iedere in- en uitademing Je lichaam wordt zachter, je ademhaling dieper Herhaal 10 x en laat dan de aandacht van je ademhaling los Deze oefening zorgt voor gronding en verbinding in het hier en nu. Oefen er eens mee en doe ook vooral dingen die je energie geven en die je leuk vindt om te doen. Het maakt niet uit wat het is: tuinieren, sporten, lezen, wandelen, alles is goed. Want alles waardoor jij je goed gaat voelen brengt je dichter bij jezelf! Kijk voor meer informatie op mijn website www.irmavanreem.nl.

Holistische praktijk Irma van Reem Dierenriem 14, Elst 06-48278088 info@irmavanreem.nl www.irmavanreem.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering