bruisende zaken

Voor het lekkerste Indische eten!

Voor het lekkerste Indische eten!

01-11-2022

Toen Jane Huijer in 2015 toko Depaja Makanan begon in Elst ging dat als een lopend vuurtje rond. Inwoners van het dorp waren enthousiast over de lekkere gerechten die je er kunt nuttigen en afhalen. Inmiddels komt men van heinde en verre om te genieten van al het lekkers dat de Indische keuken te bieden heeft.

Kijk op de website voor onder andere de menukaart en de openingstijden (ma & di gesloten).

Jane woont al 27 jaar in Amsterdam, maar woonde van haar twaalfde tot haar zeventiende in Elst. “Mijn ouders wonen hier nog, dus toen deze kans zich aandiende, was de keuze snel gemaakt. Het reizen tussen Amsterdam en Elst is best pittig, maar dat heb ik er graag voor over. Het is zo leuk om te doen. Mijn moeder en ik runnen de zaak samen. Zij kookt hier onze familierecepten die goed in de smaak vallen. Daarnaast is er een team om iedereen zo goed mogelijk te helpen.”

Eetgelegenheid, afhaal & catering

Depaja Makanan telt ongeveer zestien zitplaatsen en beschikt ook over een klein terras. Natuurlijk is het ook mogelijk om maaltijden af te halen. Daarnaast beschikt de zaak ook over een gevarieerd aanbod aan typische tokoproducten zoals rijst, sambal en verse kruiden die in de eigen keuken ook gebruikt worden. Ook wordt er steeds vaker gebruikgemaakt van het cateringaanbod.

Familie

Populaire gerechten zijn natuurlijk de overheerlijke saté en de soto-soep. Daarnaast is bijvoorbeeld ook de nasi rames (minirijsttafel met vlees en groente naar keuze) niet te versmaden. Jane vertelt: “Het is een echt familiebedrijfje. Mijn opa komt hier ook nog elke week. Hij kan ook prachtige verhalen vertellen over de foto’s uit Indonesië die aan de muur hangen. En over het eten natuurlijk. Maar dat moet iedereen eigenlijk zelf komen proeven!”

Zo divers als de eilanden van Indonesië en de bewoners zijn, zo divers is ook de keuken.

Depaja Makanan Dillenburg 6, Elst info@depaja.nl www.depaja.nl 0481-849099

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal

De Overbetuwe Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11010 - Mareike Engels Beauty Expert