bruisende zaken

Het Krullen Atelier in Zetten

Het Krullen Atelier in Zetten

01-05-2023

Krullen Atelier is een plek waar je kunt relaxen en waar je de aandacht krijgt die jij verdient. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn! Wat maakt mij dan zo anders?

Curly hair is not a trend, it’s a lifestyle

Ik ben alleen in krullen gespecialiseerd en het perfectioneren van die krullen. De manier waarop ik knip: droog en in de natuurlijke vorm van het haar. Ook bij het kleuren gebruik ik speciale technieken voor krullend haar. Al mijn producten zijn vrij van siliconen, parabenen en sulfaten.

Curlsys | DevaCut | Curl by Culr™ | Rëzo cut

Als dé krullenkapper in de regio Zetten volg ik regelmatig trainingen om zo het beste uit mezelf, maar voornamelijk uit jouw krullen te halen!

Wat vind ik belangrijk?

Ik luister naar jouw wensen.

Ik geef advies op maat, iedere krullenbol is tenslotte anders en vraagt om een behandeling op maat.

Ik ben realistisch en eerlijk, what you see is what you get.

Producten moeten biologisch zijn, ik adviseer jou over de producten die bij jou passen.

Omdat ik met mijn eigenwijze krullen te vaak teleurgesteld was na een kappersbezoek, ben ik me gaan specialiseren in het knippen en stylen van krullen. Met als resultaat dat ik nu dé krullenkapper in de regio Zetten ben! Ik zorg er voor dat je krullen niet alleen perfect zitten tijdens je bezoek aan mijn salon, maar dat je je krullen ook thuis kunt blijven verzorgen met goede producten die bij jou passen.

Ik word blij als je genoten hebt van een kappersbezoek in mijn salon en in het dagelijks leven weer vertrouwen hebt in je prachtige krullende haar!

Bellefleur 35. ZETTEN 06-46595147 | www.krullenatelier.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal

De Overbetuwe Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09085 - Booij Parket Wonen met Lef