bruisende zaken

Terug van vakantie? Fris je lekker op!

Terug van vakantie? Fris je lekker op!

01-09-2023

Ben je net terug van je vakantie en heb je genoten van de zon, de zee en het strand?

Geknipt en gekleurd? Dan krijg je van ons in September een gratis shampoo t.w.v. €20,95!

Of ben je fijn elke dag met je kinderen aan het spelen geweest in het zwembad? Heerlijk! Maar waarschijnlijk heeft je haar wel wat te verduren gehad. Als je weer thuis bent, is het een goed moment om de balans op te maken van eventuele schade aan je haar en stappen te nemen om je haar na de zomervakantie lekker op te frissen.

Wilt u meer weten? U kunt het beste langskomen voor het beste advies!

Bij Beauty Boutique Huissen kun je terecht voor alles wat je van een goede kapper mag verwachten én we zijn gespecialiseerd in hair-extensions. Maar je kunt ook bij ons terecht voor de styling van je nagels én je wenkbrauwen.

Vierakkerstraat 55, Huissen | 026-3255555 | www.beautyboutiquehuissen.nl | @beautyboutiquehuissen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11010 - Mareike Engels Beauty Expert