column

Heeft u het al gehoord?

Heeft u het al gehoord?

01-09-2023

De audicien komt aan huis!

Neem contact op via bram@dehoorwereld.nl of bel 06-15931980

De Hoorwereld is een volledig zelfstandig en lokaal audiciensbedrijf. Hierdoor zijn er korte lijntjes, treft u altijd hetzelfde gezicht aan in de winkel en lopen we net dat stapje harder voor u, wat van een zelfstandig ondernemer verwacht mag worden. Onze wachttijden zijn kort, vaak bent u al dezelfde dag geholpen. Tevens zijn we op zaterdag geopend, voor als het u doordeweeks niet schikt.

Ervaart u problemen met uw gehoor, maar bent u niet in staat om onze winkel te bezoeken? Onze audicien Bram komt graag bij u thuis om u van alle nodige hoorzorg te voorzien.

Rustenburg 9, Wageningen | 0317-745918 info@dehoorwereld.nl | www.dehoorwereld.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).