bruisende zaken

Uitgerust wakker worden!

Uitgerust wakker worden!

01-03-2019

Een goede nachtrust is belangrijk, daar zijn ze zich bij Beddenspecialist Topslapen Elst maar al te goed van bewust. Vandaar dat zij zich elke dag weer vol enthousiasme inzetten voor jouw nachtrust.

Het beste advies, de beste service en keuze uit sterke merken

SlaapID “Slapen is een belangrijk onderdeel van je leven, je bed moet daarom ook perfect aansluiten op jouw slaapgewoontes”, meent Charlotte Melis, eigenaresse van Beddenspecialist Topslapen Elst (en Beddenspecialist Topslapen Arnhem). “Vandaar dat wij werken met SlaapID, een onafhankelijk meetsysteem waarmee wij meer inzicht krijgen in jouw slaapgedrag.” Aan de hand van de uiteindelijke resultaten van jouw SlaapID kunnen Charlotte en haar collega’s je helpen bij het vinden van het slaapsysteem dat het beste bij jou past. “Ieder mens is immers uniek en vraagt dus om een advies op maat.” Uitgebreide keuze Hoewel het goed en comfortabel liggen volgens Charlotte belangrijker is dan hoe een bed eruitziet (“je hebt immers toch je ogen dicht als je slaapt”), biedt Beddenspecialist Topslapen Elst toch ook een zeer uitgebreide keuze in bedden en bijbehorend textiel. “Voor ieder wel wat wils. Als je bij ons binnenloopt, kom je via onze Vandyck Experience Store, met bed- en bad- textiel, in de beddenspeciaalzaak terecht waar we je maar al te graag helpen met al je vragen.” Deskundig advies Beddenspecialist Topslapen Elst onderscheidt zich volgens Charlotte en Patricia niet alleen door de SlaapID, maar zeker ook door het deskundige advies dat ze hier kunnen geven. “Daarnaast staat persoonlijk contact voorop en het leveren van een topservice. Alles om onze klanten weer te helpen aan een goede nachtrust.

Heb jij daar ook behoefte aan? Loop dan zeker eens bij ons binnen!”

Beddenspecialist Topslapen Elst Eigenaar: Charlotte Melis Dorpsstraat 40 Elst | 0481-745749 www.beddenspecialist-topslapenelst.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSEDITIE VAN DE MAAND

De Overbetuwe Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).