bruisende zaken

Vier het leven bij De Buren Van...

Vier het leven bij De Buren Van...

01-03-2019

Aan de Kinkelenburglaan 4 in Bemmel is het sinds 12 oktober 2018 genieten geblazen. Of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner; bij De Buren van… kun je heerlijk eten. Eigenaresse Nicole Slaghuis en haar team ontvangen u graag.

De koks laten zich inspireren door de Europese keuken.

Kaapstad Nicole Slaghuis heeft veel ervaring in de horeca en runde bijvoorbeeld vijf jaar lang een ‘bed & breakfast’ in Kaapstad (Zuid-Afrika). Eenmaal terug in Nederland kwam het karakteristieke pand in Bemmel op haar pad en nam ze de geboden mogelijkheid om er een restaurant te beginnen met beide handen aan.

Op maandag en dinsdag kun je er van 9.00 tot 18.00 uur terecht voor ontbijt en lunch. Op woensdag is ‘De Buren van...’ gesloten. De rest van de week is de zaak van 9.00 tot 23.00 uur geopend en kun je er genieten van ontbijt, lunch en diner.

De centrale ligging op het plein te midden van onder meer het Kasteel van Bemmel, het gemeentehuis en cultureel centrum De Kinkel maakt dat Nicole heel wat bekende buren heeft. “Vandaar de naam ‘De Buren van...’,” vertelt Nicole die ook trots is op het nieuwe grote zonovergoten terras aan de zijkant van het pand met uitzicht op het kasteel en de lommerrijke omgeving. De Buren van... heeft daar ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

De keuze is reuze Het ontbijt wordt gepresenteerd onder de noemer ‘de keuze is reuze’ met broodjes, croissantjes, een eitje, beleg, yoghurt met cruesli en ga zo maar door. Ook de lunch biedt volop keuze en is niet te versmaden.

Nicole vertelt: “De dinerkaart is per 1 maart vernieuwd.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog steeds ons populaire Verrassingsmenu van € 27,50. En onze nu al beroemde spareribs mag ik ook niet vergeten. Die moet je geproefd hebben!” Dus tot ziens bij De Buren van...

“Onze nu al beroemde spareribs moet je geproefd hebben!”

Kinkelenburglaan 4, Bemmel | 0481-729723 | info@deburenvan.nl | www.deburenvan.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Spataderen?
Spataderen?
De Overbetuwe Bruist

Rimpels?
Rimpels?
De Overbetuwe Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).