bruisende zaken

De beste manier om af te vallen

De beste manier om af te vallen

01-03-2019

ZLIM Body Styling is al ruim 20 jaar actief in Elst. Sinds mei 2018 is Karine Berns de eigenaresse van deze gezondheidsstudio waar vrouwen kunnen afvallen door te bewegen in infrarood cabines en het volgen van weldadige ozontherapie.

“Alles om dat ene doel te behalen. En dat lukt, zeker weten!”

Karine runt samen met haar man ook nog een sportcentrum en ZLIM-vestiging in Ooij. “Op een gegeven moment werd ik gegrepen door het thema ‘gezonde voeding en bewegen’. Het is echt onvoorstelbaar hoeveel vooruitgang je door deze combinatie zowel fysiek als mentaal kunt boeken. Ik kwam in aanraking met het ZLIM-concept en raakte alleen maar enthousiaster. Het is een wetenschappelijk bewezen methode waarmee we goede resultaten boeken.” Geweldig “Onze klanten zijn tevreden, niet alleen door hun gewichtsverlies maar ook vanwege hun verbeterde gezondheid. Mensen met Diabetes 2 of hoge bloeddruk raken soms zelfs van hun medicatie af. Dat werkt ook mentaal door natuurlijk. Je voelt je veel beter. Doordat we deze vrouwen helpen, is het echt geweldig om dit werk te doen.” Een belangrijk onderdeel bij ZLIM is de voedingsbegeleiding. “Dit is nadrukkelijk geen diëten, maar je leert wel gezond en goed eten. Helemaal toegespitst op jouw manier van leven en sociale eetpatroon.” Cadeautje Een half uur bewegen in een infrarood cabine staat gelijk aan twee uur sporten in een fitnessruimte. Karine daarover: “Veel mensen houden niet van langdurig sporten. Dat kost te veel tijd en energie. Met de ZLIM-methode bespaar je dus een heleboel tijd en bereik je dezelfde spieropbouw. De ozontherapie zorgt ervoor dat je huid strak blijft en geeft bovendien een wellnessgevoel. Die behandeling wordt door klanten echt ervaren als een cadeautje.”

Ook afvallen? We moedigen je aan en slepen je door moeilijke momenten heen.

ZLIM Elst Bodystyling Dorpsstraat 29A, Elst | 0481 - 375 189 | elst@zlim.nl | www.zlimelst.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSEDITIE VAN DE MAAND

De Overbetuwe Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).