bruisende zaken

Curves Elst is jarig en trakteert!

Curves Elst is jarig en trakteert!

01-06-2019

Afgelopen maand bestond Curves Elst 10 jaar. Heidi Polman, eigenaresse van Curves Elst, is er trots op dat ze al 10 jaar lang, samen met haar team, vrouwen mag begeleiden naar een betere gezondheid.

Probeer Curves nu en kom 5x gratis sporten.*

“Een groot deel van de vrouwen die bij ons komt sporten vindt fitness niet zo leuk. Een workout bij Curves duurt maar 30 minuten dus drie keer per week een half uurtje voor je gezondheid is prima te overbruggen. De workouts zijn korte en effectieve sessies die vrouwen krachtiger en energieker maken. Dat het werkt, daar kunnen ondertussen duizenden vrouwen over meepraten. Curves heeft zich namelijk over heel Nederland verspreid en bestaat zelfs wereldwijd al ruim 25 jaar!” Curves biedt een uniek 30 minuten fitness concept speciaal voor vrouwen. Bij Curves train je iedere belangrijke spiergroep met een workout die kracht- en duurzame conditietraining combineert door middel van veilige en effectieve hydraulische weerstand. Met haar wetenschappelijk bewezen methode helpt Curves bij gezond gewichtverlies, spierversteviging, conditieverbetering en het verhogen van de stofwisseling.

In 2018 is Curves in Nederland uitgeroepen tot beste fitnessketen van het jaar tijdens de verkiezing van de Dutch Fitness Awards. De felbegeerde award wordt uitgereikt aan de keten met de meeste stemmen en de hoogste waardering.

Nieuwsgierig naar wat Curves voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op en probeer Curves nu 5x gratis! Je bent welkom bij Curves! * Aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2019

probeer Curves nu 5x gratis!*

Dillenburg 8, Elst 0481-350040 www.curves.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering