bruisende zaken

Een unieke stijl  om verliefd op te worden!

Een unieke stijl om verliefd op te worden!

01-07-2019

Van een kraamcadeautje tot een uniek accessoire voor in huis, je vindt het bij Barabrenda. De producten die Brenda maakt en uitzoekt zijn uniek, eigenzinnig en hebben een persoonlijke twist. Leuk als cadeautje voor iemand anders óf voor jezelf.

Het begon met een knuffeltje De oorsprong van Barabrenda ligt bij de handgemaakte knuffeltjes die Brenda gaf aan vriendinnen die een kindje hadden gekregen. Hier kreeg ze leuke reacties op. Daarom besloot ze er meer mee te gaan doen. Dit werd steeds groter en groter, tot Brenda afgelopen november besloot de stap te wagen en haar eigen webshop te openen.

Opmerkelijke stijl en materialen Wanneer je de webshop van Barabrenda bekijkt, valt het meteen op dat de producten een bepaalde stijl hebben. Zo geeft Brenda aan, haar gevoel te volgen en vooral te maken wat ze zélf leuk vindt.

Dit zie je terug in de ontwerpen van de producten, maar komt ook terug in het gebruik van materialen. Zo komen de stoffen voor de kussens bijvoorbeeld uit een stoffenwinkel in Denemarken en vind je deze niet zomaar in Nederland. Unieke producten Brenda maakt veel producten op de webshop Barabrenda zelf. Van de meeste producten zijn er per kleurencombinatie maar één of twee. Hierdoor wisselt het assortiment regelmatig. Dat vindt Brenda zelf ook het leukst.

Zo houdt ze de producten in haar webwinkel speciaal.

“Ik ben een beetje eigenwijs en ga niet altijd mee met de trend. Wanneer je iets koopt, heb je echt iets unieks.” Het is interessant om Barabrenda te blijven volgen via de site, Facebook en Instagram. Regelmatig komen er nieuwe producten online.

Misschien kom je een leuk cadeautje tegen of iets leuks voor jezelf!

Barabrenda | Ganzenvoet 27, Driel | 026 - 379 45 89 | info@barabrenda.nl | www.barabrenda.nl |

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Labia- correctie?
Labia- correctie?
De Overbetuwe Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
De Overbetuwe Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
De Overbetuwe Bruist

Spataderen?
Spataderen?
De Overbetuwe Bruist

Liposculptuur of lipofilling?
Liposculptuur of lipofilling?
De Overbetuwe Bruist


Spataderen?
Spataderen?
De Overbetuwe Bruist

Rimpels?
Rimpels?
De Overbetuwe Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).