bruisende zaken

Specialist in natuurlijke  gebitsprotheses

Specialist in natuurlijke gebitsprotheses

01-07-2019

In het uitstekend geoutilleerde laboratorium worden alle werkzaamheden met uiterste precisie uitgevoerd: van kroon- en brugwerk voor tandartsen uit de regio tot alle vormen van kunstgebitprotheses.

Specialist Heeft u een (nieuw) kunstgebit nodig? Zit uw kunstgebit niet goed of is het gebroken? Heeft u een gedeeltelijke prothese, frame prothese of klikprothese op implantaten nodig? U kunt daarvoor bij ons terecht. Primi Dentes Tandprothetische praktijk, uw specialist in natuurlijke gebitsprotheses. Uw glimlach is immers onze zorg! Behandelplan Bij Primi Dentes staat uw wens centraal. Vanuit uw wensen wordt een behandelingsplan opgesteld. Aan de hand van dat plan wordt gewerkt aan het behalen van een maximaal eindresultaat. Uw prothese kan eventueel worden voorzien van een zachte, veerkrachtige basis: dat hecht beter en zit daardoor veel comfortabeler. Het vermindert daardoor veel voorkomende pijnklachten. Functioneel Kernwoorden daarbij zijn, efficiëntie, structuur, hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Bij Primi Dentes staat niet alleen de esthetiek (uiterlijke schoonheid) maar ook het functionele resultaat op nummer één.

Nazorg Tandprotheticus Abdullah Temori en zijn vakkundige team verzorgen een volledige en aangename tandprothetische behandeling.

Declaraties Primi Dentes heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Declaraties worden rechtstreeks bij de verzekeraar ingediend. Cliënten met gezondheidsklachten (die geen mogelijkheden hebben om naar de praktijk te komen) kunnen desgewenst thuis worden behandeld of worden opgehaald.

Veel tandartsen laten kunstgebitten voor hun cliënten vervaardigen door de specialisten van Primi Dentes, maar u kunt ook rechtstreeks en zonder verwijzing bij ons terecht door telefonisch een afspraak te maken voor onze praktijk aan de Paul Krugerstraat 2 te Arnhem of voor onze praktijk aan de Burgemeester Bloemersstraat 4 in Borculo.

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken, neem gerust contact met ons op.

Paul Krugerstraat 2 Arnhem | Burg. Bloemersstraat 4 Borculo | info@primidentes.nl | www.primidentes.nl | 026 - 84 84 887

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).