bruisende zaken

WONEN MET LEF

WONEN MET LEF

01-07-2019

Booij Parket werd in 2014 opgericht door zaakvoerder Chris Booij. Hij zit al ruim twintig jaar in het vak. Chris is een echte vakman die geen uitdaging uit de weg gaat en altijd een mooi resultaat aflevert.

Ambachtelijke vloeren gelegd door een professionele parketteur

Booij Parket is gespecialiseerd in het leggen van ambachtelijke vloeren. Chris heeft zich met name toegelegd op patroonvloeren, zoals de Hongaarse punt of het visgraatpatroon. “Daarnaast voeren wij onderhoud- en renovatiewerkzaamheden uit op bestaande vloeren. Denk hierbij aan aanhelen en intanden, schuren, lakken en oliën. Ook zijn wij ons sinds kort gaan richten op intensieve reiniging van bestaande parketvloeren en plankenvloeren met een speciale machine.” Vakmanschap Chris Booij wordt door zowel particulieren als bedrijven ingeschakeld omwille van zijn vakmanschap. De klant staat bij hem centraal en hij wil altijd wat moois achterlaten. Chris maakt deel uit van een uitgebreid samenwerkingsnetwerk van vakmensen, die veelvuldig een beroep op elkaar doen.

Samenwerking “Als u ook op zoek bent naar bijvoorbeeld een aannemer, schilder, meubelmaker, stukadoor of binnenhuisarchitect, dan weten wij precies wie we voor u moeten inschakelen. Zo is er één contactpersoon met wie u uw wensen bespreekt, en hebt u een team met uitstekende onderlinge samenwerking tot uw beschikking.” Deze werkwijze levert snellere en goedkopere oplossingen op, die perfect op elkaar aansluiten. Bij Booij Parket kunt u dus terecht voor totaaloplossingen, uitgevoerd door experts.

Woonaccessoires Bij Booij Parket Wonen met Lef kunt u ook terecht voor woonaccessoires zoals lampen, decoratiemateriaal, (binnen)deuren, meubels, onderhoudsproducten voor vloeren en leren tassen van Bag2Bag. Chris en Corina Booij ontvangen u graag!

Chris & Corina Booij | Booij Parket Wonen met Lef Industrieweg Oost 5b, Elst (GLD) | 0481 354 305 / 06 303 60 855 | info@booijparket.nl | www.booijparket.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Labia- correctie?
Labia- correctie?
De Overbetuwe Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
De Overbetuwe Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
De Overbetuwe Bruist

Spataderen?
Spataderen?
De Overbetuwe Bruist

Liposculptuur of lipofilling?
Liposculptuur of lipofilling?
De Overbetuwe Bruist


Spataderen?
Spataderen?
De Overbetuwe Bruist

Rimpels?
Rimpels?
De Overbetuwe Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).