bruisende zaken

Nostalgisch genieten bij de Opkamer

Nostalgisch genieten bij de Opkamer

01-08-2019

Herberg De Hoeve is een begrip in Huissen en ver daarbuiten. U kunt er terecht voor feesten en partijen en natuurlijk is het er nu ook weer heerlijk vertoeven op het terras. Eigenaar Erik Lintsen verwelkomt zijn gasten ook graag in Restaurant De Opkamer dat eveneens in de prachtige boerderij is gevestigd.

Herberg De Hoeve: feesten, eten en entertainment op maat

Het restaurant is te vinden in de voormalige opkamer van de boerderij en staat daarmee garant voor een nostalgische beleving. De Opkamer is vrijdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur en biedt heerlijke gerechten tegen oud-Hollandse prijzen. Op andere dagen kunt u reserveren voor groepen vanaf twaalf personen.

Bourgondisch Het restaurant heeft een intieme sfeer en is daarmee bijvoorbeeld erg geschikt voor een romantisch diner voor twee. Maar ook grotere gezelschappen zijn welkom om het échte bourgondische huiskamergevoel te ervaren. De keukenbrigade van De Opkamer presenteert regelmatig een nieuwe menukaart. Smulpapen kunnen er echter altijd terecht voor de vertrouwde vleesspiesen, overheerlijke schnitzels en op de tong wegsmeltende varkenshaasjes. Ook het ‘Shared Dining’-menu is populair bij de gasten die zo samen genieten van diverse gerechten die hen voorgeschoteld worden.

Ambiance Herberg de Hoeve biedt al eeuwen onderdak aan iedereen die iets te vieren heeft. Bruiloften, feesten, recepties en zakelijke bijeenkomsten krijgen extra kleur door de aangename ambiance waarin de tijd geen haast heeft. De herberg beschikt over verschillende sfeervolle en nostalgische ruimtes, maar ook over een gezellige tuin. Voldoende ruimte dus om al uw gasten te kunnen vermaken.

Graag tot ziens bij Herberg De Hoeve én Restaurant De Opkamer!

Herberg de Hoeve/Restaurant De Opkamer | Hoeve 31, Huissen | 026 - 32 507 60 www.restaurantdeopkamer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Labia- correctie?
Labia- correctie?
De Overbetuwe Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
De Overbetuwe Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
De Overbetuwe Bruist

Spataderen?
Spataderen?
De Overbetuwe Bruist

Liposculptuur of lipofilling?
Liposculptuur of lipofilling?
De Overbetuwe Bruist


Spataderen?
Spataderen?
De Overbetuwe Bruist

Rimpels?
Rimpels?
De Overbetuwe Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).