bruisende zaken

Veilig op de weg

Veilig op de weg

01-09-2019

“Mijn werk is mijn verslaving”, begint rijschoolhoudster Ingrid Lucassen haar verhaal. Deze passie voor motor- en autorijden deelt ze maar al te graag met al haar leerlingen.

Verder ontwikkelen Jarenlang deed Ingrid totaal ander werk tot zij in 2014 haar motorrijbewijs haalde en compleet verliefd werd op het motorrijden. “Daar wil ik wel mijn vak van maken, was mijn gedachte.” Het bleef niet bij een gedachte alleen: Ingrid stortte zich vol enthousiasme in het opleidingstraject, haalde eerst haar bevoegdheid om autorijles te geven om zich vervolgens meteen ook te specialiseren als motorinstructeur. “Daar houdt het voor mij nog niet bij op. Ik blijf mezelf ontwikkelen om mijn leerlingen echt het beste van het beste te kunnen bieden.” Bewuste verkeersdeelnemers Uitdaging in haar werk is voor Ingrid meer dan alleen het ‘klaarstomen’ voor het examen. “Met mijn lessen moet je het de rest van je leven doen. We leren niet van de ervaring, maar van de reflectie op de ervaring. Immers doe je wat je deed, krijg je wat je kreeg. Ook ná het behalen van je rijbewijs.Terugkijken van opnames van de lessen als huiswerk maakt deel uit van mijn manier van coachen. Een coach heeft een vragende houding, want je eigen correcte antwoord onthoud je de rest van je leven. Op www.ingridlucassenmotorenautorijschool.nl staat een video zelfreflectie om te laten zien hoe je met de opnames van jouw lessen je eigen rijgedrag blijvend kunt beoordelen.” Passie en enthousiasme “Waarom je voor Ingrid Lucassen Motor- en autorijschool moet kiezen? Omdat je bij mij krijgt wat ik beloof, naast goed, vlot en veilig leren rijden. Natuurlijk omdat ik alles met ontzettend veel passie en enthousiasme doe. Probeer het dus gewoon zelf, een gratis proefles behoort zeker tot de mogelijkheden. Leer in een prettige leeromgeving, afgestemd op jouw leerstijl, gestructureerd motor- en/of autorijden.” Interesse? Kijk dan eens op onze website voor meer informatie!

“Blijf kritisch naar je eigen verkeersdeelname kijken en leer ervan!”

Sint Agathaplein 15, Boekel | info@ingridlucassenmotorenautorijschool.nl 06-48712472 / 04 92-771345 | www.ingridlucassenmotorenautorijschool.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).