column

Been- of armklachten?

Been- of armklachten?

12-09-2019

Dan kunnen therapeutische elastische kousen wellicht een uitkomst bieden. Angèle en Lilian van Angèle Therapeutische Elastische Kousen helpen je vakkundig en persoonlijk deze klachten te verminderen.

Meer info nodig? Kijk eens op onze website of bel 0493-312596

Wat zijn therapeutische elastische kousen? Door een bepaalde breitechniek geven elastische kousen meer of minder druk op het been. Zo wordt de bloedsomloop gestimuleerd en wordt het weefsel in het been voorzien van voldoende voeding en zuurstof. Omdat deze kousen het been ondersteunen, zijn ze in de volksmond ook bekend als steunkousen.

De kousen zijn ingedeeld in vier verschillende drukklassen, die afhankelijk van de ernst van de klachten worden voorgeschreven: Drukklasse 1: Kousen ter voorkoming of verlichting van klachten, zoals reiskousen (tegen trombose), sportkousen, zwangerschapspanties en ondersteunende kousen voor mensen met een ‘staand’ beroep.

Drukklasse 2 t/m 4: Kousen uit drukklasse 2 worden voorgeschreven bij lichtere beenklachten, drukklasse 4-kousen bij ernstige aderproblemen.

Na voorschrift van uw arts worden kousen in drukklasse 2 t/m 4 door zorgverzekeraars vergoed. De kousen in drukklasse 2 worden het meest voorgeschreven.

Meer weten over deze kwaliteitskousen en de klachten die ermee voorkomen, verlicht of verholpen kunnen worden? Neemt u dan eens contact met ons op.Bij been- of armklachten van uiteenlopende aard kunnen therapeutische elastische kousen veel verlichting geven.

Wij meten de kousen bij u aan en beantwoorden al uw vragen over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud ervan. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid helpen wij graag uw been- of armklachten te verlichten! Angèle en Lilian

Angèle Therapeutische Elastische Kousen Wilhelminahof 9, Deurne 0493-312596 info@steunkousendeurne.nl www.steunkousendeurne.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).