Adverteren werkt!

thema

Een bruiloft plannen? Zo begin je!

Een bruiloft plannen? Zo begin je!

01-09-2019

Ga jij trouwen met jouw grote liefde? Het plannen van een bruiloft is een uitdagende klus. Begin daarom ruim op tijd met de voorbereidingen. Hoe je begint? Wij geven tips!

maak jullie speciale dag onvergetelijk

DOE INSPIRATIE OP

Hoe ziet jouw ideale droom-bruiloft eruit? En die van je partner? Neem de tijd om dit los van elkaar te bedenken en op te schrijven. Nu alle opties nog open zijn, heb je alle vrijheid om te bedenken wat jij nu écht wilt voor je bruiloft. Dit is de tijd om inspiratie op te doen.

Een trouwplan maken

Nadat je inspiratie hebt verzameld, kun je een trouwplan gaan maken. Bedenk in welk seizoen jullie willen trouwen, wat de sfeer gaat zijn, op welk moment van de dag jullie de ceremonie willen houden en welke onderdelen écht niet mogen ontbreken op deze speciale dag.

Het bruiloftsbudget

Ook aan het minst leuke onderdeel van trouwen moet worden gedacht: het budget. Wat willen en kunnen jullie uitgeven? Dit is ook een goed moment om prioriteiten te stellen en het budget hierover te verdelen. Daarna kun je altijd nog kijken wat er aan budget over is om de bruiloft nóg onvergetelijker te maken.

Kies de juiste leveranciers

Met de juiste mensen wordt je bruiloft een groot succes. Met een goede weddingplanner zorg je ervoor dat de organisatie van je bruiloft stressvrij verloopt en alles tot in de puntjes is verzorgd. Denk ook aan een goede trouwfotograaf, videograaf en bloemist. En weet je al waar je de jurk en zijn pak gaat kopen?

Een planning maken

Nu je in grote lijnen weet wat er allemaal moet gebeuren, kan het echte plannen beginnen. Wanneer moet alles geregeld zijn? Met de juiste planning zorg je dat de voorbereidingen goed verlopen.

De dagplanning

Nadat je de voorbereiding duidelijk voor ogen hebt, is het tijd voor de laatste stap in het plannen van je bruiloft: een uitgebreide dag- planning maken. Neem hier iedereen in op die een bijdrage levert aan de grote dag. Zo weet iedereen precies wat hij of zij moet doen.

Geniet!

Eigenlijk is er nog één allerlaatste stap: vergeet niet om op de grote dag met volle teugen te genieten! Maak er een dag van waar je de rest van je leven met plezier aan terugdenkt. Met deze tips moet dat zeker lukken.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).