column

Blijvend anders!

Blijvend anders!

01-10-2019

Voor duurzame veranderingen in je houding en gedrag

 

Kennis vormt ingang

Voor iedereen geldt dat kennis en inzicht over jezelf de ingang kan zijn om dingen effectief en dus ook duurzaam te verwerken, te verbeteren of te veranderen. Wie niet weet hoe het zit en hoe het werkt in zichzelf die doet meestal maar wat in de hoop dat het goed komt.
 

Blijvend anders is er voor particulieren!

Aan de hand van de kennis en inzichten die je krijgt, kan je vervolgens je eigen methode of therapie ontwikkelen die dan ook altijd aansluit bij jou en dus ook altijd werkt. Je wordt je eigen hulpverlener en daar zal je de rest van je leven profijt van hebben, want je weet nu hoe het zit en hoe het werkt en daarmee kun je terugval voorkomen.

Blijvend anders is er ook voor bedrijven

Is er op je afdeling of binnen je team sprake van een toename van psychische klachten als gevolg van problemen met collega’s, met de werksituatie of in de privésfeer? Raken medewerkers gestrest en/of is er zelfs sprake van dreigend verzuim? Kan de communicatie tussen de medewerkers onderling verbeterd worden? Dan kan de Kennisshop mogelijk uitkomst bieden.

De Kennisshop van Blijvend anders

We hebben het een dag lang over de rol en betekenis van denken, emoties, gevoelens, de invloed vanuit het verleden, bewustzijn en omstandigheden. Hoe werken die samen en hoe bepalen die houding en gedrag. Ook krijgt iedereen tools om die kennis en inzichten te gaan toepassen in en voor zichzelf.

We leveren hierin altijd maatwerk, zodat zowel je eigen individuele traject als de Kennisshop precies aansluit op dát wat nodig is.

Benieuwd of we ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan zeker eens contact op of kijk op onze website voor meer informatie.

 

Eigenaar: Rob Droog | Snavelbiesstraat 12, Landhorst 06-24110827 | www.blijvendanders.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).