bruisende zaken

De liefde voor natuursteen

De liefde voor natuursteen

01-10-2019

Met natuursteen kun je zoveel mooie dingen maken. Elk stuk natuursteen heeft haar eigen karakter. Van Kessel werkt met passie om de juiste natuursteen te vinden en te bewerken voor binnen- en buitengebruik. De grote kracht is een mix van vakmanschap, oprechte aandacht en een totaalbeleving voor je interieur. Méér dan natuursteen.

Van Kessel, méér dan natuursteen: maak van uw interieur iets exclusiefs

Vakmanschap en natuurlijke materialen

“Van Kessel is een familiebedrijf, waarbij het werken met natuursteen al ruim 10 jaar een ambacht is. Ons Belgisch hardsteen is bijvoorbeeld erg geschikt voor gevels, vensterbanken en omlijstingen voor openhaarden. Daarmee creëer je in een handomdraai een opvallende en unieke uitstraling, waarbij Harrie eventueel allerlei sierlijke details kan vormgeven. Daarbij werken we met uiteenlopende natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld marmer en graniet. Maar ook met composiet en keramiek.”

Oprechte en persoonlijke aandacht

“We nemen echt de tijd voor persoonlijk advies. Dat zorgt ervoor dat je altijd de mooiste natuursteen-oplossing krijgt. En het is prettig dat je van Anne meteen een duidelijk onderhoudsadvies krijgt, zodat de materialen er blijvend mooi uitzien. Meer en meer horen we ook een nieuwe vraag. Voorheen kwamen onze klanten vooral voor een keukenblad of een mooie tegel voor de badkamer. Tegenwoordig worden we gevraagd om een totaalconcept te bedenken en te maken. Dat ga je terugzien in onze nieuwe showroom, waar nu hard aan gewerkt wordt, met compleet aangeklede keukens, exclusieve badkamers en talloze andere toepassingen.”

Méér dan natuursteen

“Als jonge ondernemers zijn we graag goed voorbereid, volgen we trends en willen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We leveren op alle gebieden, méér dan natuursteen.”

Van Kessel | Industrieweg 14L, Deurne | 0493-381759 / 0 6-29119376 info@vankesselnatuursteen.nl | www.vankesselnatuursteen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).